Ааа за апетит не збори, посебно за благо.... Ама шеќерот ми отишол на граница па почнав да се воздржувам.. Иначе ептен се опуштив.. Чим дозволив појадок да ми биде леб со нутела и млеко со несквик ама укинав тоа се веќе...
Хахаха колку пати мм има трчано во продавница од нешто што ќе прочитам дали тука дали негде по инстаграм ќе видам... Стрвна сум оваа бременост ептен, со првата ич не бев... Сега ги замислив оние топчињата турски локмади, односно ги замислив пред да испитам шеќер, сеа одкако испитав несакам ама ги мислам уште
Jas se davam vo snickers, I lino so lesnik, neznam so mi e so jadenje, isto vaka. Mi beshe na pocetok
Хахаха ааа јас не. Некогаш само ако е мм излезен може да му речам ај на идење купи тоа и тоа ми се пријаде, а од дома да го пратам да купи се нема случено. Не сум стрвна нешто посебно
Мамички мене па апетитот ми се намали не ми се јаде така како претходно дури се чудам, мада цела бременост само 8кг качив
Dali Ima nekoja majka koja do utre i e termin i odi na kontroli vo cair.. Deneska primetiv deka bebeto se spusti ponisko i imam blagi bolki pri sedenje i dvizenje i bolki vo polovina i pocesto stvrdnuvanje na stomakot
Мешиња како иде? Јас уште чекам со мојот батко да се запознаам. Пред две вечери мислев готово до сабајле ќе се породам а ни 1 см не бев отворена. Сега болки немам, бебе си мрдуцка и си викам вака до 42 ќе си тера... Јој овие денови се понестрплива сум а од друга страна пак си викам со поголемото синче да си се погушкам уште малку на само без грижа на совест. Ајде на сите со лесно да ни биде па како е речено така ќе биде.
Како сте мамички? Јас се враќам од контрола сега. Денес 37+5. Лепотицава тежи 3360 грама ЦТГ мирно нема ништо ама цуци ептен ниско спуштена доле, наместена спремна за искачање докторката ми вика кај и да е, за некој ден тука е Денес не ми направи вагинален преглед, ми закажа наредно за во сабота контрола и тогаш ќе ми направи вагинален и ќе видиме шо ќе биде, може и ќе си останам. Лелеееее цела се испревозбудив! возбудата на најјако сега, и на страв заборавив и на све. Само одвај чеакам да си се олеснам и да си ја гушнам Имам некое чувство дека викендов или понеделник ќе биде
Лелее што убаво Само со лесно да биде, ние тука чекаме да не известиш кога ќе бидне да славиме теткиве овде И јас си имам увртено два датуми во главава, се си мислам на еден од нив ќе биде незнам оти, па ќе видиме
Леле со лесно мила јас и ти сме тука со термините 37+4 вчера и јас бев на цтг мирно ме видоа само на ехо постелка 2 степен вода доволно бебе наместено правилно за вагинален преглед ништо не ми спомнаа
Фала ви мамички! Дај боже сите да си поминеме најлесно на свет и ич да не се мачиме! битно торбицата си ја спакував, сега може кога сака да повели
Обавезно не само епидурална него и све друго шо може да ми стават за против болка, све сакам ич болки не трпам, а инаку во Ремедика ќе се пораѓам