Честитки, да е жива и здрава Калина. Синоќа не отворив форум кога сега читам дошла на свет на терминот за мојот батко. Да ве радува и прави најгорди родители! Ти пукна водењакот или само болки те фатија?
Здраво девојки.. Бремена сум 36 недела на последните брисеви покажа дека имам стрептокока...испив антибиотик и ставам 3 дена вагиналети...Е сега од кога ги ставам вагиналетите три вечери со ред ми се намокруваат гаќите и пижамите...осеќам кога истекува течноста прозирна без мирис...а преку денот немам ништо...дали е од вагиналетите или е плодова вода?
Najverojatno e kolostrum. Kaj mene si teče od vreme na vreme, i postojano imam zasuseno. Bas Dr go prasav vika normalno e samo ne čepkaj, ne stiskaj. Za prvoto nemav i jas
Od vaginaletite e sigurno. Jas sum eve 8 meseci utop mokra od vaginaletite. Mora da isteče toa, ne ostanuva vnatre. Kaj mene e belo ko urda, stavam Utrogestan
Да и јас порано кога ќе ставев некои други вагиналрти имав така како урда меѓутоа ова прв пат ми се случува дае вака како течност без боја и осејкам во текот на нојќта кога ќе протечи
Ме фатија менструални болки накај 15:30 и знаев дека е тоа тоа. Ама јадев, кафе ова она и се јавив на докторката и вика ајде доаѓај тоа е. Накај 17:15 отидов на цтг, веќе имав и контракции и вагинално кога ме гледаше пукна водењакот во 20:37 се роди лепотицата
Mamicki jas se olesniv si ja rodiv mojata princeza so crna kosa i najslatki obravcinja se rodi 3050 49sm Na site vi posakuvam lesen poragaj kako mojot