Да.. Ама кај мене не истече ништо онака само пукна нешто кај мајката и сега имам само нервоза друго ништо.
И јас сум 39+2 Претходна недела исто така на 2 пати ми се случи, пукање, вториот пат на спиење беше, се разбудив и мислев дека еве готово ќе биде ама не, не ми пукна водењакот, уште си чекам
Женскии има некоја будна? Веќе еден сат имам менструални болки и мислам дека беа на некои 10тина мин, сега се некаде на 5... и на ѓаќите малку крв имам.. Да одам одма на преглед, да си чекам уште дома? Незнам што да правам...
Се истуширав, се нашминкав(мн битна ствар) и еве тргнувам кај да е Да видиме што ќе биде со Господ напред
Другарки јас се породив, дојде на свет мојата малечка Хана Поминав прелесно, ќе ви пишам повторно подоцна
Честитки мами! Жива, здрава и од Бога благословена да е принцезата Хана! ❤️ Уживајте во најголемата љубов заедно. Едвај те чекам во породилни. Јас мислев уште одиш на болница, ти веќе си се породила. Браво!
Честитки мама нека е жива и здрава Хана ја доби најголемата љубов гушкајте се сега и те чекаме во породилни и во подфорумот бебе