Мене многу многу не ми е јасно ова со контракциите на цтг. Ако имам дома понекогаш нередовни контракции, мора да се фатат и на цтг, или само редовни контракции ги фаќа цтг-то?
Вистинските се прикажуваат на цтг, тие дома се "лажни"... Зашто да биле вистински ќе си ги чувствувала на чести интервали и редовно
Lelee Sega gledam, Čestitki, da vi e ziva i zdrava princezata Devojki do koja nedela stavavte Utrogestan?
Devojki I Jas se porodiv dojde na svet mojata najgolema radost Mila NEMA poubavo cuvstvo od ova I vi posakuvam na site so lesno da si docekate.Jas ubavo pominav so lesno na site
I jas se prasuvam za Utrogestan, 31+3 sum pa zdravje narednata nedela sum na kontrola verojatno kje mi kazat
Јас прекинав можда пред 36та и порано(а и претходно ми рекоа да прекинам ама пусти страв).Наводно од прогестеронска поддршка потешко се отвараме за пораѓај(од доктори инфо).
Има некок проблеми со главоболка деновиве? само вчера се напив вкупно 3 парацетамоли, и сабјале свртев на Б6(и све џабе, пак ме боли сега
Proveri pritisok, ako ti e nizok pij koka kola, cokolado, solena hrana za da ti se pokaci malku a ako ti e visok togas luk jadi malku za da ti se ispusti Vremevo e loso