Мене ме уби притисокот 90-60. Пијам повеќе течности ама ништо.. од кока кола и грлото почна да ме гребе и да поткашлувам. Времево не убива многу променливо е
Девојки,во бременост кога се ставаат вагиналети за лечење на кандида..пробиотикот кога е најдобро да се испие? Колку часа пред или по ставањето на вагиналетата? Фала☺
Си примив и јас флостеронче два дена превентивно, грлото почнало да се скратува. Ама нешто бебка мртка ли мртка, стомакот ми го изместува и ќе ми се искриви у десно како кривата кула и ќе се фиксира така да ме здрви од страв. А докторот ми рече ќе намали со движења или нема да ја осеќаш. се надевам дека соодветно се аплицирани дозите, упм,....таму ми отиде паметот, си викам не сум ја добилата соодветната доза. Абе целата е обратна, на мајка и
Здраво девојки ајде да ви пријавам и вас ние вчера влеговме во 38 недела со што и се запознавме со моето бебенце..... Се роди со 52сm i тежок 4040 g ...
Денес сум точно 35 та недела. Бев до продавница и некако многу непријатно чувство, се како бебето да ме удира доле, како секој момент да ќе се помочам, а немам таква потреба. Дали е нормално?
Јас од 30та имам такво чувство на моменти, нормално е, бебка тежи, прави притисок и знае да замавне на бешика .