Готово. И да се умира веќе не земам ништо. А убо се намршти маж за ова, ама нели ... ваљда гинеколог појќе разбира од невролог
Денес се роди Емил! 3300 чиста љубов, ве поздрави сите тетки овде, што го бодреа и чуваа, уште од 300 грама... Јас заглавив со општа, но ќе издржам се Бод да ве благослови сите!
Ја за грло алпенкрафт земав бомбони, има и сируп само на билна база е матичната ми го кажа. Бомбоните дека се лиже нели подолго ми беше убаво на грлото. Не знам дали е случајно ама за еден ден ми се намали кашлањето. Таман се израдуев ооооп носот уфф вака не сум била стварно мислам подобро темп него настинка
Мила Нате многу ми е мило што конечно се олесни нека е жив и здрав Емил од бога благословен тебе брзо опоравување гушкајте се сега поздрав од нас
Да е жив и здрав фраерот и голем да растеСе чудам јас зошто ни ја нема Натка да не тргне од списокот а уствари фрерите сакале во ист ден роденден да слават
Moeto najdobro drugarche od bed rest stana majka Dojde na svet batkoto ❤ Ziv,zdrav i golem da raste.Samo ubavini da go pratat
Натувчееее честитки мамичка! Да е жив и здрав Емил (многу убаво име )! Цел живот да ве радува лепотанот! Вредеше секоја минута одлежана нели?! уживајте во прегратките и брзо да ни се опоравиш и те чекаме во породилни