Мила Натке да е здрав и жив Емил голем да расти само радост да ви носи ептен ми е мило што издржавте двајцата до крај секоја секунда секој ден поминат во кревет се исплати. Сега ја имаш најубавата титула во животот ти посакувам и тебе и на бебуш само убавини во животот. Гушкајте се сега да му се изнамилуваш
Честитки мамасита..Емил да биде благословен од Бога, да расте со мајка и татко горди да ве направи и да биде храбар и голем борец како мамичка..секое добро
Честитки мајка! Зборови нема да се опише среќата што ја чувствуваш сега нели?! Да е жив и здрав Емил, конечно дојде на свет едно од најисчекуваните бебиња на форумот. Брзо да ни се опоравиш ти и те чекаме да ни ја раскажиш вашата породилна приказна.
Браво Наташке, мајка суперхерој Голем да расти Емил, од Бога благословен не се секирај за општата, и јас бев, а претходно сум оперирана и со спинална, разлика во опоравување во смисла на анестезијата нема На крај на денот друго е важно, мажето е тука и сега гушкање до бескрај… Ти посакувам само среќа и убави моменти
Да ти е живо и здраво синчето, само убавини и радост да ви носи. Секој ден отварав по темиве да видам до каде си, драго ми е што по се што помина конечно си го зема бебчето во раце. Сега сакајте се
Крај на 39та недела сум, чувствувам некаква нелагодност во пределот на папокот, не е болка но некое непријато чувство. Дали и кај вас е така? На колку денови ве гледаа на ехо крај на 39та односно почеток на 40та недела? Поздрав девојки ❤️
Devojki da ve prasam jas sum 35+3 dena koga se vlaga u 9 mesec od pocetokot na 36 nedela ili treba puna 36 nedela da bide ne mi e jasno bas
Со 25та е 6ти сеуште рано е за 7ми.. Епа тоа повеќето слики што ги најдов пишува 27+ па е 7ми, а јас исто така мислам дека е од 28+ Ама си викам да прашам
Od chetvrtok si 35+1 shto znachi pochuvash da ja polnish 36ta nedela,a slednata sreda ke si polna 36ta,togash si vo 9ti mesec.