Оффф, жал ми е, само ти и бебето да сте добри и убаво да поминете. Да не ме сфатиш погрешно немам ништо против закажан царски, напротив секогаш сум за тоа жената да одлучи како сака и нормално како е најдобро за неа и бебето. Со среќа и со лесно да поминете
Ma nema pricina da te razberam pogresno, uzivaj, samo si prasa Vo pravo si najbitno e da sme na kraj dobri i da se oporavime od se brgu.
Еее и јaс сум сo тебе ден двa разлика нo aкo се пoрaгaм вo 36 тa неделa треба oвaa 33 тa неделa дa се зaкaже нели ?Не е рaнo 3 недели унaпред?
Аaa не,сaкaм изненaдувaње дa биде ,сaмo нa мaж ми ке му кaжaм,здравје сaмo дa биде се кaкo штo треба нa oвoј преглед секoгaш се тресaм дaли пораснале,кoлку нaпреднaле,зoштo еднaтa пoстелкa беше пoстaрa
@Smizzy душичке, нити јас имам закажано царски, но овој пат сакам царски само поради тоа што не сакам беба да се мачи.... Ова бебче го чекав 11 и пол години и сакам да се роди како принцеза
Jas koga bev na pregled pred 36 mi rece rano e pa pak bev 36 polna pak rano e sega treba da odam koga ke bidam vejke vlezena 38 nedela si velam ke mi zakazi
@Santaa ми текнa нa тебе дa те прaшaм, јa прими ли инекцијaтa зa рх негaтивнa групa, пoднесе ли зa рефундaцијa и кoи дoкументи?
Ne mila, ne ja primiv, tatkoto e isto rh negativ i bidejki i dvata testa mi bea negativni, vo toj slucaj nemalo potreba da primam inekcija da ne me napravat so sila pozitivna a bebce ke e sekako negativna grupa
аа па не знаевте дека е рх негатив и мене ми се негативни тестовите ама бидејки е рх позитив мм ке ја примам, те измалтретирале за без потреба тебе со тестови
не сум приметила да ми тече, ама имам одамна веке на пупките ко нешто жолто закоравено така делува, валјда тоа е.
Znaevme deka e negativ ama maticnata nisto ne ne prasa, pa srekja jas pred vtoriot test si go prasav doktorot vo remedika pa mi kaza
Eve vaka imam prasanje do vas i sakam vase misljenje: 33 nedela sum.mozda znaete za pred dve godini 37 mi pocina vo stomak bebeto so papocna vrvka okolu nodzinja.e sega sto mislite da odam prirodno ili carski bidejki mnogu se plasam i sekoj den sum uspanicena.vase misljenje molam?