Ајдеее лесно ќе поминеш Викаат се се заборавало кога ќе го гушнеш бебче. Да се надеваме така е Каде ќе се пораѓаш?
Па здравје во болницата во Штип, прво размислував за во Санте плус но тука ем поблиску ем имам роднина докторка па друго е кога некој познат имаш , нели во нашата држава се така функционира ... А ти ?
Извини вака што упаѓам. Кај кој доктор планираш да се пораѓаш? И јас планирам таму се договорив со доктор Станка за наредната сабота за преглед.
Бев само еднаш, на цтг , докторката ми кажа дека треба да одам секоја недела веќе на цтг но за да не се малтретирам до Штип, да одам на цтг во Кочани
Zdravo zeni, imam problem so kiselini mng jaki I bolni... jadam jabolko, k voda, rupurut ama dzabe... kje mi se smirat od rupurutot na saat vreme I posle pak... nekoe resenie ima ili kje si trpam do kraj
Ne. Ajde i toa kje probam moze kje mi pomine. Me boli mng kako zar da imam na zeludnikov I koga kje podrignam isto I hranoprovodot me boli... moze I normalno e vekje 28 nedela na kraj sum...
Ги имам од 6та, веќе сум 37ма, со ништо ги немам ни намалено, а не па спречено така да.. пробувај све и свашта, може нешто ќе успее кај тебе
Во бременоста е нормално.Со големата од 6ти месец, колку сода испив, многу ми помагаше.Со второто дали 3пати имав.Ама после пораѓајот магично ги снемува.Многу е одвратно ни можеш да спиеш ни ништо,ајде уште малку остана.
Јади по 2 јаболки секој ден без да промашиш, стварно помагаат, не верував ни јас, и ако имаш некој од Германија да ти донесе Ренние таблетки за киселини за трудници се, ептен се добри одма сузбиваат киселини
Пробај си со по 3-4 непечени бадеми. Јас немам некои огромни тегови со тоа ама кога ќе осетам по препорака од доктор почнав да грицкам. И да не речам магично ме смирува.
Девојки дали некоја знае во кој период од денот ги издаваат резултатите од амнио во МАНУ дали имаат одреден час..?