Прв пат пред една недела рано беше ама така матичната ме прати фактички ссмо што влегов во 9 ти. Оова што не можсм да пешачам ми е од тогаш долу ми се чининешто премногу турк не знам како да објаснам а лажните болкиги чуствувам од пред неколу дена обавезно 2 пати во денот нагли болки јаки долу неколку секунди и прекинуваат. Со првото ми пукна дома водењакот па така покдовна болница сега само се прашувам како ќе бидк. Со лесно нека ви е на сите
34+1 сум ме фаќаат болки од време на време, навечер посебно кога спијам, кратко траат. Бебето многу ниско ме притиска на бешиката, се случува да повратам од млечни производи па кога ќе се напнам се помочувам саглам по два три пати се тушширам на ден. Торбата ми е спремна за во болница, креветчето ќе го местиме следната недела, се друго е спремно. Се на се, уште да се запознаеме со дечкото
31+5 сум и последниве недела дена имам чуство како да ми се оди по голема нужда но само што ќе стасам во вц прекинува,бебка си мрда многу си мислам да не е до тоа а и рано е за пораѓај.Дали на некоја и се има случено вакво нешто
Јас имам нагони непријатност ама не баш како за голема. Карлично е бебенцето па ме клоца доле. Не знам 31 недела е накако рано, беше на ехо?
Да ви кажам девојки ми се смачи од лажните болки не можам појче, ме препотуваат само, а боли. Од одручеква имав и нагони за во веце со болки и скрос течно одам на 2 пати.
Мајка уживај сите ќе ги трпиме тоа е уживај најјубавото ти доаѓа не се напнувај толку биди среќна што уште малце ќе се гушкаш со бебуш за столица тоа е се чистиш за болки и јас имам види седни некако по исприжена не право најди позиција знам како е.
Можеби само ми е како од нетрпение не можам да дочекам ама и малку бев за друго вознемирена и боките и ми се собра. Господ само нека не чува сите и нашите бебиња здрави прави да си ги родиме, ќе си трпиме ние
Лажни се оти не се правилно распоредени знам ама сепак кога боли боли и во вц кога одам како напон и се мочам сега на многу брзо. Малку и психички се напнав за друго и се си влијае.
36 + 2 сум поминаа болките сега само што мочам на 15 мин можи да притиска бебето... Ти која недела си?