Имаш врме нека си поседи бебка уште малце сигурно те притиска чим често мочаш јас терам 19 недела втора бременост.
Со лесно... Со првото не ми беше така движев ама сега скрос различно ич е можам да пешачам најверојатно притиска на бешика цело време
Мене ми е карлично, беше легнато странично претходно. Оддеднаш осетив како дупка во долен абдомен и се испаничив. Оно се свтрело со ноџињата доле и боли бешика, бубрег се Издржав до скринигот, и докторката вика кај што треба да му е главата, него му се ноџињата, нормално е да го осеќаш така. И сега кога ќе се возбуди нешто, или ако јас сум возбудена, па се возбуди и она, право во мочен меур клоцка. Смешки сме колку пара гаќи и влошки трошиме. Ајде уште малце па ќе галиме бебушки
Леле нека е здраво и живо среќен роденден, и ќе ти треба сила на мала рсзлика ти се ама ќе помини се, моето 5 ќе прави влето
Јас како прв пат да сум премена позабораено ми е се.. Ќе биди се и така има убајни и вака само здрави прави
Добро мами како се справувате со болки во половина го преќинав магнезиумот 38+ сум веќе, ама денеска ќе си пукнам од половина плус киселини лоша комбинација де легни небива де фати нешто небива оф а башка што почнаа и контракциите лажни да се почести
Ништо за справување и јас имам секој ден лажни тоа е... Да си даваме подршка само и да се надеваме на лесен пораѓај За киселини види откријај што ти ги предизвикува а за да ти помини неколку зрна жив ориз голтни
36+1 денес. Многу јаки болки во кичма и бут. Цела сум вкочанета. Денес работев доста низ дома ама многу боле и неможам ни да се свиткам ни да седам ни да лежам.
Има ли некој искуство. Денес на контрола ја прашав дали сум отворена вика минимално 1прст бидејќи ти паднал чепот детето е позади што значи тоа?
Јас вчера бев така со болка во колковите и кичмата вкочанета, чат-пат и грчеви во нозете. Не можев да се движам буквално. 34+ сум јас
Женски, јас сум 34+2 , бебе по мерки една недела понапред 2500 тежина ниско е со глава доле веќе месец дена секако, од вчера болки многу во препони имам дури и како ногата ми се грчи и првпат да ме боли така чудно и стомакот долен дел, половина кичма како и да легнам не сум раат може и контракции имам некои неможам да распознаам прва бременост мие, во сабота на контрола сум , си мислам најверојатно нормално е ова, ама пак да ве прашам имате болки такви вие?
Јас сум 31 недела имам болки во препони, болки во кичма, нозе.. читав демек било нормално се спремало телото, релаксинот работел на ширење на карлица... не можам да одам, са спијам, да седам. Се е тешко.
36+6 сум сега приметив од градите ми течи нешто, не е млеко проѕирное. Вас кога почна така да ви течи?