Мене уште од прво тромесечие ми течеше од време на време и еве сеа породена 5 месеци уште си претекува млекце секој ден, никако не ми се стабилизира.
Бев на контрола 36 +6 бебе одговара за 38 +5 3350 кг на цтг нема болки . Ме виде вагинално вели омекнато дека било и дека како да било 1 прст отворено и дека ќе било за неколку дена. Сега не оти било повисоко да се подспушти рече. Некоја слично?
Дали некоја на преглед била 1 цм отворена и после на колку време дена контрола правевте? Мене во средата ме виде 1 цм и ми рече сабота а сега ми вели ако немаш болки не мора утре рано е.. Не знам болки денеска 3 пати имав во 9 па во 13 па 17 ч и на секоја болка ми се водени д веш малку кругче и не знам што да речам
Нокеска имав болки слаби менструални ме разбудуваа на 3 сати во 12 во 3 во 6.. Сега и пишав на докторката ќе видиме ако речи да покдам ако не не
И ти како мене едвај чекаш да се олесниш. Неможам повеќе и јас. Карлицата ме биле, колк вкочен а не сум голема/дебела да кажам и од тоа дека е. Од денес 37ма сум јас. Синоќа кај 2 заспав, се превртува постојано неможев да дишам убаво.
Ovie laznive bolki seto mi go pravat taka da bida netrpeliva.. Sekoj den bolki trpam ama ne se tie so treba i nervozno e.. Ajde samo kako sto treba se da bidi
Denes I jas gi imam bolkite, ama ne se tie vistinskite. Ne sum sednata, niz doma rabotam I kako pregazena odam.
Леле не знам како да познаам дали е подспуштено на преглед докторката рече треба да се подспушти уште малку а вака јас како што се гледам не е високо како што беше ама над папокот ми турка цело време тврдо камен ми е.. Ти како ти е.
И мене ми е тврдо како камен, на десната страна рака ли нога цело време е испакнато. Јас среда четврток некаде ќе одам во болница на цтг.
Женски, бев на преглед пред два дена, инаку сум 33 недела. Докторката рече се е ОК ама да лежам бидејќи било спуштено бебето. Сепак следен преглед тек во 36, и тоа не кај нејзе туку таму каде што планирам да се пораѓам.. па три недели сега вака параноја ќе ме фати... Некако сум вознемирена, а не сум ни одлучила каде ќе се пораѓам... Некој слично искуство? Можно е да биде пред време? Инаку немам никакви симптоми ... Ваши препораки за пораѓај? Државно, приватно...???
Devojki mi pukna vodenjakot 37 + 4 sum.. Sega na bolnica dojdov na ctg sum Gospod da mi pomogni i na site da ni pomaga
Со лесно Џулија. Чекаме убави вести. Туку, уклучив темата да ти пишам дека сношти ми се јавија болки после 12. Дури во 3 заспав. Ќе видиме како ќе биде денес. Ајде прво твој ред, со лесно.
A ne mora da znaxi mozi ke me prevaris hehe ajde ne e vazno so lesno da nie da se olesnime i zdravi pravi da ni stasaat