Идни мајкички, има ли некоја што оди периодов на цтг во ГАК, неделава сум кај матичен на цтг после продолжувам на ГАК. Каква е ситуација таму?
Сега сум веќе 36та, неделава ќе одам на прво цтг и ехо кај матичната за после ми кажа во болницата каде што планирам да се породам. Затоа прашувам како е ситуавијата на ГАК за скринизи и сл
Dusicki site da si docekate so lesno se porodiv jas vo 6 i 37 odrucekva da recam odrucek hehe bebe 3350.. 50 cm zdravo pravo najvazno.. Se slusame koga ke mozam vo porodilni p. Pozz
Zeni, denes povremeno imam slabi menstrualni bolki kako grcevi, ne traat dolgo no me zagrizuvaat 30+ sum.
Најверојатно се работи за лажни контракции кои е нормално да ги има. Ако сепак ти е грижа, за мирна глава направи си еден преглед.
Леле мами, кажете некој спас, од спиење на лева страна цела лева рака со рамено и плешка ме боли 34+2, ситно броиме ама полека почнувам да сфаќам зошто сите се жалат на последниот триместар Уште нешто да ве прашам, ги перите деловите од количката и седиштето? Сакам да ги исперам пред да се роди бебе, домашните ми велат дека немало потреба...
Мене цел стомак ми е тврд во последно време, претврд, освен што бебето мрда активно веќе научив да распознавам и кога се стега стомакот лажни контракции добива друга форма, многу интересно Што значи сеа многу тврд стомак, се спрема бебето да излезе?