Nekoj lek za kaslica i zatnatos?,pravam inhalacii so fizioloski,solen sprej vo nos,caevi,supi ama dzabe e
Девојки дали е нормален исцедокот од денес сум 36 недела и веќе некое време имам бел до бледо жолт исцедок, за два дена ке одам на брисеви. Вака немам никаков симптом но дали е нормално д аима толку често
Jas imam takov iscedok veke nekoe vreme pravev brisevi i se e cisto. Ima i drugi clenki sto mi kazaa deka im se slucuva istoto a cisti brisevi. Taka da sigurno e normalno da se ima takov iscedok. Ke napravis brisevi i ke bide se ok
Дали некоја има искуство со намалена плодова вода во 31+ недела? Два дена одам на различни доктори истото ми го рекоа и денес и утре ќе примам две инекции Фраксипарин превентивно за белите дробови....
Девојки едно прашање, дали на некоја и се има случувано, веќе некое време особено десното уво во текот на денот неколку пати при седење најчесто ми се јавува некое кко пулсирање односно како лупање во увото доста силно. Посетив орл специјалист ми рече па не знам можеби притисок можеби од вратот не би требало и ми рече дека имам мало воспаление на средното уво но дека не би требало да е од тоа, инаку 36 недела сум
Јас цела бременост имам мака со затнат нос, а од пред два месеца на левото уво осеќам како вода да ми тече внатре, незнам како да ти опишам, кога бев на лекар ми кажа од бременоста и хормоните, после пораѓај дека ќе се среди се
Jas katastrofa, kiselinive me ubivaat na mesto. Tolku mnogu gi imam sto se nemam naspieno vo poslednite dva meseci covecki. Se na rati.
Јас сум супер. Дури ни трудничка перница не купив зошто не видов потреба, а еве уште неколку дена сум до термин. Второ тромесечие имав повремени болки во колковите, па ставав само мало перниче меѓу колена, последниве месеци не ми затребало. Единствено ми е тешко кога се вртам, како кит се осеќам и ми требаат неколку маневри
Или спијам од 23 до 7 или се будам накај 4 и будна седам до 6 па призаспивам уште саат-два. Еве денес 9 часа отспав Се вртам по стопати де лево де десно, станувам за вц, но дефинитивно подобро спијам отколку во првата бременост.
Еве ме и мене, во оваа група, си спиев убаво до скоро, сега почнаа киселините, и мочањето. Па наспана сум во 5-6ч наутро, станувам коса си пеглам, за дете спремам за во градинка, спремна и јас за работа, ги будам и нив и заминуваме
Некој лек нешто за желудникот ако имате се пробав сега реглан ми дадоа но многу кратко има ефект. Ми кркори желудникот постојано што и да изедам или испијам, и имам мачнини цело време. Посебно кога лежам си излегува воздух како да пијам сода цело време без престан. Не знам веќе 10 дека мака мачам, 38 недела ми стана веќе мака секој ден