Пиеш ли Б6? Мене ме мачи времево ама имам мака јас и со низок притисок уште толку овие денови ми е лошо. Ми се повраќа ми се врти, на мм му викам сеа ко да ми се вратија мачнините што ги имав..
Нормално е. И јас ја имам цртата, до под гради ми е И папокот и линијата ги имав во првата, а и во оваа бременост.
Стигнав и до трето тр. кога како незнам мн брзо поминува времево Со првото ја имав линеа негра и тоа рано се појави, сега ја немам, само околу брадавиците кожата ми е потемна. Потешка бременост физички ми е, како 9ти да сум месец а не 7ми ама па од др страна оваа бременост немам проблем со храната, само до 4 месеци имав гадење, после супер се можам да јадам, со првото 9 месеци месо и јајца неможев в уста да ставам
Дали некоја се соочила со течна столица ? 39 недела сум, половината ме кине и цела десна нога а цтг си спие
И бурма извади, поучена од првиот пат, овој пат накит извадив од 7ми месец за да не треба потоа да ми ја кршат за да излезе од прстот
Ние дека сега брзо правевме свадба морав да земам 2ипол броја поголема бурма Ама џабе кога не можам ни сега да ја носам уште повеќе сум отечена, а направена е на начин што не може да се скрати..
јас со првото немав мака во рацете ама сега прстите ми се ќебапчиња бурма не носам од старт некни пандората ја извади уште малко да почекав ќе ми ја сечеа
Јас од 6ти овај пат извадив, не се видно отечени ама бурмата одвај ја ваѓав навечер и си реков да не си играм играчки
Јас не правев 3 скрининг. А последните брисеви ми ги зема во 33+5, 3 бриса, од вагина, цервикс и за стрептокока (вагинален и перианален)
32+2 koj se dvizim podogolo i sum na noge imam ka bckanje i bolke nekoj ke sednem ke odmorim i ke projda a i mnogu pocesto go osekjam kako mrda nekogas i bolno
31 недела сум, бебе премногу активно веќе неколку дена, многу повеќе од претходно, дури знае и да боли. Исто многу пати почна да ми се стврднува стомакот и не можам баш да стојам тогаш. Дали е нормално? Преглед имам дури при крај на месецот.