Devojki imate i vie strav od poragaj ili jas sum edninstvena . Ova ne mi e prva bremenost ama neznam zasto ovoj pat premnogu custvuvam strav. se nadevam deka koga ke dojdat bolkite ova ke go snema, celo vreme si pravam filmovi u glava kako ke mi se desi nesto na poragaj
Јас сум бетер. Само негативни сценарија пред крај. Исто не ми е прв пат, по втор пат ќе сум царски и се ми се врти во глава дека нема да се разбудам.
Kaj mene ova e treta bremenost normalno ke se poragam, nemam nekoe loso iskustvo so drugite dve sve bilo super neznam zasto ovoj pat mislam deka nesto ke se desi tolku mn strav katastrofa .. Ti posakuvam se najubavo i so lesno ❤️
Не можам и со спинална, ама нема да можам да издржам да бидам свесна а да знам што ќе се случува. Подобро да ме успијат целосно да не знам што ќе се случуват. А и со спинална како што имам читано мн се жалат на кичмата, јас секако и си имам проблем со неа @Pikacuuu со лесно и тебе
Женички хелп... Скоро 37ма недела сум, од синоќа и 2те раце од рамењата па до дланките ми трнат и тоа многу. Дали има некоја со сличен проблем и како го решавате?
Мене најубаво на свет ми беше кога ја слушнав како плаче па кога ми ја покажаа па ми ја ставија до лице да се сликаме и да ја бакнам, не ми го менувала тоа за ништо на свет, не би сакала да ме успиеја целосно
А дали имаше проблем со кичмата после спиналната,дали ти се лошеше после и дали ти ставија нешто за смирување Мене многу ми е страв, незнам дали ќе можам да издржам, а пред 9 години кога се пораѓав со првото најмногу ми беше жал што не го видов јас прва син ми.Тогаш му го покажаа на сопругот да не закасни со частење на докторите и сестрите
Јас бев со спинална ни грб болење ни лошење буквално ништо. Денес станав на нозе полесно никад не било.
Вака ќе соберам храброст за со спинална. Плус и ќе ми се исполни желбата прва да си го видам бебуш. @Brpbrp ти посакувам најбрз опоравак
Devojki vcera mi padna cepot (ligavo rozevo) bolki imam od vcera ama ne se redovni. Koga da gi ocekuvam vistinskite vaka moze i 1 nedela da bide ili
@Dzulija* мислам дека со недели беше така најубаво ќе ти каже јас што сум читала дека тој може да паѓа на делови, да се обновува и ништо да не значи без други симптоми и индикации Која недела си?
Незнам дали имала ама дали отиде на доктор ти да не почнал процесот на пораѓај , ајде со лесно и брзо да се гушкате.
Обично ако е чепот е розевкаста боја со млечна помешана, ако е крв баш крв оди веднаш на доктор да те проверат до кај си. Со лесно