ovde sum,majka stanav na dvajca palavkovci,spijat vo race 24 /7 zelni za guskanje i miluvanje.Dali deka se pred reme rodeni neznam no vo krevetce retko spieme,vi blagodaram sto me mislite i so lesno na site
Mene maticen mi kaza deka veke ne se zema bolnicki upat za porogjaj deka od sega sama bolnica gi kreira.
Epa super togas da ne se matkam i za toa. Inaku mi bese cudno neznaes koga ke te fatat bolki ako im otides bez upat zar ke te vratat.
Не, нормално дека не враќаат, го праќаат мажот кај матичниот гинеколог по упатот. Но ако веќе ова се сменило уште поубаво.
Zenski mene denes izgleda cepot mi se odkacil mi tece po malce krv .i za prvoto dete taka mi bese pa se porodov dr den.bev na doktor ctg sve me pregleda i rece malce si otvirena.i eega su cekam bolki pa na bolnuca .uf.a sum 36 plus dali e veke 9 ti mesec?
Да 9ти месец си, што убаво уште малце ќе си се гушкаш со бебето. Само не седи многу дома да чекаш болки, јас воопшто ги немав. Со лесно
Ovie dva Dena bebusko e nekako zaspan edvaj da go osetam ne mrda nekako...strav me fakja....se vrtam de na edna strana de na druga dzabe ..
I mene mi se sluci mnogu pesacev I od zeskoto, ama eve sega mrda. Koja si nedela? Probaj so ladna koka kola
pocnaa nogite da mi otekuvaat ne mnogu ama sepak se oteceni sakam da setam i da se dvizam ama posle toa se zgolemuva otokot da nepiam voda nemozam samo solot go staviv na minimun sto mislite dali e vo red ova ili da pojdam na ginekolog.
Kristince pred sam kraj toa e sosema normalno. Plus premnogu e zesko, se nadevam izleguvas da setas ili porano sabajle ili posle 20, posto e pomarandzasta zona vo Makedonija. Probaj malce vo lavor so ladna voda, pa posle kreni gi na stolce ili ispruzi se skroz. Kakov ti e pritisokot?
pritisokot mi e cuden sestrite mi izmeria 120 so 80 a jas doma na aparatce moe, 100so 60, kaj komsii isto 100 ili 90 so 60 neznam koj e tocen .....
И мoевo се дешaвa пoслaбo некoи денoви, тaкa млитaвo. Ич ли не гo.oсеќaш бaр двa три пaти дa мaвне пa мaкaр и слaбo?