Ajde uzvinete mozebi e moja greska jas svativ deka od 26+ e sedmi. Sorry za prerano najavenata druzba.
Веке трети пат како ми се случува пред недела Дена беше а сега Денес Еве пак..мислам Дека се лазни контракции но не сум сигурна..некако доле во стомак ме сече мн силно стомакот ми се стврднува Ама не трае подолго од некаде минута..а рано е уште 31полна сум...некој имал сличен случај или..☺
@santa епа како што реков стомак сече страшно исто се стврднува но болките се со Ист интензитет ниту се пофторуват како што е за рагање..сепак кај мене е така кај другите мозеби и не е..а Денес бев на доктор и ми рече Дека се е во ред со бебушот и Дека нема место за паника..ми рече 32полна а јас си мислев 31 Ама ме поправи..и сакав да прашам од која Нед е 9месец..
Jas osekjam od vreme na vreme secenje na stomak ama vo linija na papokot, ne podolu... koj znae moze i toa da e
Јас од 29та одам иако сметам дека е доста рано, мало е бебето и ако не е убаво наместено се губат отчукувањата.
Dali e dozvoleno za Nas trudnicive da odime na bazen t.e. da se banjame vo bazen neli poradi bakterii