Здраво мајки. 31ва недела, од вчера многу ниско ми мрда како да се тегне во слабините, па ќе ме клоцне странично, буквално како косо да е наместено, ика ниско го чувствувам, најцисоко што ќе мрдне е да речеме кај папокот или малку над него, додека до завчера клоцаше високо. Не знам дали е превртено неккао па вака ми прави сега? Некој со слично искуство?
Претерав денеска со прашања....Дали му се случило некому да има налик овулаторна болка во лев јајник? Како што спомнав погоре 2 дена понискп мрда бебе,дали може да е од притисок? Дури во спиење ме заболе
Ајде и тука да пишам Дали во последните недели ви прават преглед со рака и како се чувствувате после тоа ? Јас ноќеска имав некои тапи болки над и околу папокот цела ноќ и стврднување на стомакот па затоа бев на преглед . Ми направи преглед вагинално со рака рече не сум отворена, скратено грло само, цтг добро, нема контракции. Но еве цело време осеќам менструални болки и нелагодност после прегледот 39+4 денеска
Здраво мајки, 33 недела сум деновиве чувствувам како грчеви ниско долу и на моменти стомакот станува тврд исто и болка во кичма. Дали имала некоја слично искуство?
И јас утре влегувам во 33, истите симптоми со интензивна болка во кичма. Втора бременост ми е, денес планирам да одам на преглед бидејќи паничам малку. Детево цело време мрда ама ете да се провери чисто да смирам душа
Мене ми се 3080, пред некој ден испитав а сум полна 37ма недела. Јас се боцкам као превенција цела бременост со клексан.