Hipermangan rastvor zemi bi trebalo da pomogne ili vo eurofarm ima edna krema zdrave se vika mnogu pomaga
И јaс ги имaм истите брунки и ништo не пoмaгa, и сo здрaве прoбaв никaкoв ефект. Инaче јa имa и пo мaркетиве кремaтa и вo сите aптеки.
Ovie dva dena sum kako smackana nemozam nitu da sedam nitu da lezam nitu da se dvizam nisto ne mi e udobno nikoe jadenje ne mi e vkusno vi se slucuva?
а осеќате ли сечење скроз доле кај стомакот ? мене тата од време на време на неколку пати знае да ме стегне
Mozebi mene i cepot pred dve nedeli mi padna pa si cekame sekoj moment so lesno da ti e, moze i vo isti den ke si gi rodime
A zamisli mene ni cepot ni nisto cat pat bolki dole sto e najnormalno vo grbot ama nekoe cuvstvo deka ke se porodam jok..neka ni e samo so lesno zivi zdravi drugoto nebitno
Jas citam stalno no ne sum informirana za toj cep??mozda ke mi se smeete no..dali doktor go stava ili...? Ve molam objasnetemi
Nema zosto da ti se smeeme nikoj ne se rodil ucen mene mi e se spansko selo )))) a doprva ke ucime mn raboti okolu nasite malecki eve link malo i kratko objasnuvanje okolu mukozen cep http://tvoebebe.com/BREMENOST/znaci-na-nablizuvanje-na-poroduvanjeto