Нова серија на Сител. Се работи за семејна серија која ги следи животите на 3-те деца. Четири лица родени во ист ден. Сите четворица се пред да го живеат најважниот ден во својот живот. Додека Џем се подготвува да го прослави роденденот со неговата сопруга Рејхан, болките за раѓање на Рејхан започнуваат. И покрај тоа што има ризично раѓање, тие веруваат дека сè ќе оди добро до последниот момент и дека ќе ги земат своите бебиња. Но, животот има поинаков план за нив. Берк е рекламно лице на голем бренд. Конечно добива шанса да игра во добар филм, но не може да добие дозвола од продуцентот. Сега треба да донесе важна одлука. Или сè ќе продолжи како порано, или ќе ја избере слободата и ќе ја плати цената за тоа. Maхур живееи убав живот со сопругата и децата, но веќе некое време се обидува да го најде својот биолошки татко. Добрата вест ќе ја добие на неговиот роденден. Но, фактот што ќе го запознае својот татко кога ќе се сретне, многу ќе го разочара . Бесте, која уште од детството има проблеми со своите килограми, донесува нова одлука на нејзиниот триесет и петти роденден. До денес, животот не помина како што се надеваше и време е да се преземе управувањето. Таа ќе ослаби по секоја цена. Ништо не може да ја спречи на патот. Без оглед што се случува со овие пет лица, има нешто што тие го знаат; Убавината ќе го спаси светот.
Таа што беше бремена со 3 деца, едното умира на пораѓајот а другите 2 со посвоеното се поточно овие големи сега што се. Берк, Бесте и Махур?
Додека читав што се зборува како да сум гледала нешто слично и сега кога го прочитав твојот коментар одма ми текна на филмот. И Рандал (црнецот мислам така се викаше во филмот) нели татко му исто беше болен и овој го чуваше. Кевин исто глумец. Само дали и за Кејт исто ќе биде или ќе сменат турците барем нешто.
Значи почетокот го глеав скроз е ист, скроз. Мајката трудна честита роденден со танцување на таткото итн итн...
Ја погледнав првата епизода и ми се допадна. Серијата е добро осмислена и интересна и навистина воопшто не се познава кога го даваат дејството од пред 35 години и после 35 години, приказната на интересен начин е исплеткана и ми требаше цела епизода да сфатам дека близнаците тој моделот и Бесте се всушност децата што ги роди мајката пред 35 години и не ми смета воопшто што е римејк на друга серија
Интересна е серијава. Убаво е обработено. Јас мислев дека се роднини маливе деца и големите. Значи тој човек Шаќир на Махур му е вистинскиот татко ? А каде се од Берк и Бесте?
Тука е мајка им, сега е во брак со колегата и пријателот на Џем, него го нема, мислам дека е починат, а што и како се случило сеуште не е прикажано, некој ако гледал може да пише.
Првата епизода беше многу супер за разлика од остатокот до сега. Како ќе се одвива серијата натаму? Може некој во спојлер да каже нешто накратко?