Трите сестри (Üç Kız Kardeş)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Sandrakit77, 21 март 2024.

1. Melissa_39

Melissa_39 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2023
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    82
    ne znam ama mene mi e mnogu simpaticen,epten me privlekuva

2. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.026
    Допаѓања:
    117.518
    Што ќе се случи со Мужѓан, ќе остане со Садик?

3. perlaa1

perlaa1 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    2.747
    Не. Садик ќе ја избрка. Мужган ќе ја крие во малата куќарка оваа злобната не ми текнува како се вика. Мајката на Мустафа.Садик ќе дознае и ќе ја избрка.

На spacegirl92 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Melissa_39

Melissa_39 Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2023
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    82
    uste kolku epizodi ima do krajot?

5. devet

devet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2017
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    25
    Samo mene li me.nervirq ovaa turkan

На Skorpija25, BlackNight и nextredstyle им се допаѓа ова.
  6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.865
    Допаѓања:
    129.709
    И мене. Ради овој лик и не гледам редовно, само колку да видам што се дешава. :D
    Незрела е и многу го тупи кога не е за тупење. Дури и глумицата ми станува иритантна оти се нафаќа да глуми све такви глупи и незрели девојки иако е доволно талентирана за подобри улоги. :rofl:

На devet, Skorpija25 и BlackNight им се допаѓа ова.
  7. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    5.726
    И мене, многу. На почеток ми се допаѓаше, мислев дека е силна, борбена личност, но сега делува буквално како ниско интелигентно створење, селска лепотица. Не знам со кој памет е заедно со Сомер, кога со мајка му и го одземаа по судски пат детето со измама, ја бркаше со пиштол обезбедувањето од нивната куќа, мајка му ја претепа до болница, овој Мине бремена ја чуваше со месеци во нивниот дом и ја лажеше Туркан дека друг бил таткото, ја обвинуваше дека се гледа со други мажи, не и даваше да работи, да продолжам ... Едно е да простиш, ама да куќиш куќа со тие што те клоцаат, треба да си малку, така повеќе... Друго, се замислува дека е прелепотица, дека сите во неа се вљубени, па Дерија никој не ја сака.Така беше за Мустафа сега и за Картал. Дерија е најнеправедно напаѓана од сите, најобразована, борбена и бунтовна е, ама овие две сосе тетката вода да и носат.Туркан со два дена курс и три грама мозок, бизнис жена ја направија.И цела серија, како срамота е да се работи, не работи ќерко, не се изморувај, не работи, биди жена и мајка, оној Донер вреќи крева, сиромавиот, тоа тажна музика во позадина. А Донуш не можам бре да ја слушам, патетика до максимум. Ќе ја догледаме, ама стварно глупо сценарио .

Последна измена: 14 март 2025
    На devet, Skorpija25 и nextredstyle им се допаѓа ова.