Се дава на Сител 3 и тоа од понеделник до петок во 19 часот. Реприза има следниот ден во 10 и 15 сабајле и пркеу викендот.
Maite Perroni - мојата омилена мексиканска глумица, во секоја серија што глуми ја гледам. Ептен ми се убав пар со William Levy . Инаку серијава пак ја даваат од понеделник до петок од 19 до 19: 45 реприза, а во 19:45 почнува новата епизода. Spoiler
Марија и Макс преубав пар се.. Ја обожаваам серијата.. ^^ Само многу се караат и многу сплетки и неможат да бидат заедно тоа ми е најужасно се внесов во сријата дури..
Абе ај од досадна подосадна станува серијава се не можат да бидат заедно бла бла бла.. Така да не планирам да го гледам веќе само мозоков да си го тупам со глупости. На почетокот серијава интересна беше но сега овие двајца одвратни ми станаа, љубов моја многу те сакам ама не можеме да бидеме заедно. Глупости ! Уф се распишав јас малку овде
Од што е глупа серијата почна да потсеќа на индиските најглупав прост и најомразен лик ми е тада: Марија Десампарада Најзакон лик од сите таму е: Дона Бернарда де Итурбиде само она е таа што ја прави серијата интересна, и го дава тоа што останатите ликови не можат. Јас сум за Бернарда до крај и у добру и у злу
Серијава не е лоша,ја гледав и ми се допадна,за разлика од други што сум ги гледала.Оваа ми остави најголем впечаток.Морам да признаам дека улогата на Maite Perroni(Марија Десампарада)овде и е катастрофа.Сум ја гледала во други серии и супер е,одлично глуми и сето тоа,ама овдее не и одговара улогата.Овде ја сакам само Бернарда Викторија е отепана к***а смена илјада мажи.Прво попот,после оној што сакаше да ја силова,па Освалдо,па докторот,демек златна кокошка е па сите трчаат по неа.
Леле и докторот ли сега почна по Вики да трча не ја гледам серијата туку ако фатам случајно и тоа есклучиво само ради Бернарда сакам да ја видам серијата иначе да ги гледам тие патетики како се лигават: Те амо Марија десампарада ту ерес ељ амор де ми вида, Џо тамбјен те амо Макс перо но подемос сер хунтос а и тој фотографот како ми иде по живци кога и тој и се лигави и ја нарекува “тернура“ (демек душичка она нежна) иначе стварно ќе ми биде жал ако и Докторот иде по Викторија Многу супер лик е таму а и многу го почитувам како актер Цезар Евора - еден од најдобрите мексикански актери и еден од моите омилени. Цар е нема што... Го бива и за злобен и за добар да глуми исто како актерката што ја игра улогата на Бернарда де Итурбиде
^ Ако ништо друго подобри се во глума од турските Инаку Spoiler Викторија ке си остане со Ериберто,Фернанда со Круз и ке си имаат бебенце а Алонсо мислам дека ке умре.Химена ке се врати во болница и на денот на свадбата ке се обиде да ги напапдне Макс и Марија
ќе и прости ли Марија на Викторија? иначе Бернарда ми е закон ... али жал ми е понекогаш за Хуан Пабло и Фаусто што го насамари за Томаса.... :/
Aко не и прости,како ќе има среќен крај? Нормално дека ќе и прости, такви се шпанските... До душа турските поинтересни беа тогаш кога почнаа бидејќи не завршуваа со среќен крај туку трагично,ама сега и тие се досадни...
Ја гледав серијава. Ја даваа на Сител 3. Интересна ми беше. Римејк на серијата Право на љубов (El Privilegio de Amar). Мило ми е што Марија и прости на Викторија.
Сите серии со Мајте се преубави, иначе на Мајте, ако не се лажам, прва серија и беше „Млади бунтовници“ шпанската, не онаа другата со Миа, Мануел, Пабло и Марица сите што ја знаеме..
Ја гледав сријата на сител 3 минатото лето многу ми се допаѓаше сериите и сакам пак да даваат шпански серии,а не турски!
Серијава ја гледав уште некаде 2010 на Hrt и многу ми се допадна. Посебно ја гледав поради глумецот и дефинитивно многу повеќе ги сакам мексиканскиве серии од турскиве.