Има некој трицикл на Coccolle? Гледам ги има во либерта, ги имаат сите карактеристики што ги барам, а не ми надминуваат буџет, ама па поим немам шо фирма е и каков квалитет да очекувам.
Од кога им зимате точачиња оние на буткање? Дали се практични? Мојата не сака баш количка, па се мислам дали да земам точаче Ама па количката ми е практична дека со корпа долу, а и кога ќе ја успијам, а сме излезени си спие во неа. Многу барам нели .
Како сте задоволни? Дали лесно се турка а и после само дете да го вози. Денес го гледав и ми се допадна ама само гумите ми ги покажаа. Немаше склопен. Ист модел ама со пластични гуми видов и како модел ми се допадна. Сакав да пробам варем како се бутка со гумени тркала ама никаде немаше изложено ваков модел. Продавачката во енци менци ме убедувапе дека пластичните гуми се подобри, овие биле тешки за буткање. Какво е вашето искуство?
Да ти одговорам пошо Јана06 ми е стариот профил. Прелесен е за управување, со една рака се вози, се навалува на задни тркала лесно за да го качиш на тротоар. Еве го 3 год се уште го бара да се вози, најчесто е во кола и го вадиме на шетање кога ќе се умори. Го немам извадено делот за да го вози сам, за тоа не знам да кажам.
Исто како @Skyler искуство. Секој ден го користиме, прелесен за управување. Ние го имаме со гумените тркала. Само искрено од квалитетот не сум воопшто задоволна, а не е малку пари. После месец дена користење некако цело како да се расклати. Почнаа штрафчиња да си паѓаат, тркалата да свират…2 пати сме го носеле кај мајстор. Мислам дека нема да дочека да го вози сама како точаче.
@Lovebug01 Го нарачав вчера. Само кај нас мислам купуваш нешто на невидено. И тоа од продавница а не он лајн. Во енци менци имаше ама со пластични гуми, па така го видов моделот. Ептен дека во тополино е поевтино инаку јок. Не знаат да продадат. А јас пак упорна како они да треба да ми платат а не јас . Уште да нејќе да се вози
Земавте мама @IRBBB ? Од се што разгледав Киндеркрафт сите 5 модели ми се свиѓаат, другиве баланси ми личат големи за година ипол дете или па рамот им е висок. Има ли некој од овие модели да сподели искуство: GOSWIFT, RAPID, FLY PLUS, SPACE, 2WAY NEXT? Една голема разлика им се гумите едните се на пумпање, а другите се ЕВА пена, не знам што е подобро. Другото е горе доле исто, слични димензии, тежина, некои со повеќе/помалце додатоци. Овој некако најмногу ми се свиѓа дека има држач за нозе, па и кочница за понатака да ја учи, дали го има некој? https://www.kinderkraft.mk/proizvod...inderkraft-balans-velosiped-space-so-dodatoci @Skyler имате Рапид, кога почнавте да го возите, пошто мислам викаше дека бил голем? На сајтот им вика може од 2 години или висина од 80цм, мојава е 85 па не знам дали ќе и биде високо седиштето.
Не, уште барам идеален. Убав е овој од киндеркрафт, ама не ми се допаѓаат тркалата шо се ева пена. Многу се крути, подобри се тие шо се со гума на пумпање или полнета гума. Седиштето горе долу на сите му се подесува и на најниска висина ќе можат да го движат. Е проблемот е растојанието од седиштето до рачките, на тие шо се предвидени за поголема возраст им е подолго. А ми се многу поубави, ептен избор има во нив. Да ги ѕирниш од чико, тие се помалечки, ама мене ич не ми се допаѓаат на дизајн. Во секој случај, мора да се пробаат пред купување дефинитивно.
Ние го имавме Рапид. Почна да го вози на 2 ипол години пред тоа не сакаше да го вози. На 4 години премина на точак без помошни.
Го нема на залиха, а таман се одлучив . Растојанието од седиште до рачки го занемарив скроз Еве сега ми се уврте во глава и кочница дека сакам да има, а ниедни немаат. Од ева пена и полнети гуми се откажав, не се исти како пумпаните. Чикото не ми се допаѓа ни мене, ама вака на слика ми личи баш тоа растојание до рачките дека е пристојно, тој ќе одам да го видам во живо. Еве за Рапид се си мислам дека големината ќе ја одврати од возење. А киндеркрафт нема каде да ги видам по Скопјево мислам.
Да не ве разочарам ама они нема толку да ги возат колку што вие бирате и одлучувате Кога ќе ми текне со каков мерак го земавме, мислев нема да се симне од него
Maliot ima 1g 8m. Ima okolu 17kg i skoro 100 sm. Dali moze da ni preporacate nekoe tocace od onie shto im se spushtaat sedishtata i se vrtat nakaj tebe ? Nemam pretstava ni dali se korisni ako moze iskustvo nekoj da spodeli
Киндеркрафт само во либерта мислам дека има. Пак, во ск има и локо кроко и бебехоум и тополино, башка локални за бебе опрема, во бт само Енџи менци е. Многу ми е убав овој од лионело https://topolino.mk/product/tocak-balance-bike-bart-air-sporty-black-lionelo/ Ама искрено ич не ми се даваат толку пари, па засега фаворит е https://topolino.mk/product/balance-bike-racer-grey-qplay/ ама е голем. Очекувам, досега апсолутно ништо од опрема не искористивме, освен кенгурот.
https://www.lococroco.com/трицикл-loco-croco-lc5-2 Го има ли некој трицикалов? Ми се бендиса многу, башка на попуст е до 15ти.
Дали го има некој овој баланс да сподели искуство? QPLAY BALANCE BIKE SPARK со "PU" ГУМЕНИ ТРКАЛА BLUE QPLAY (encimenci.com.mk)
Немам искуство, ние уште купуваме балансер. Подобри се тие со полна гума или на пумпање, овие тркала се пластични и јас имам лошо искуство на трициклот со нив-не се стабилни и крцкаат.