Ние од енци менци ферарито го имаме маста му ја извади со полни гуми е не може да се дупнат тркалата.
Исто го имаме scoot and ride го возеше и со седење и како тротинет, сега го вози lionelo bart tour од лани, убав лесен дури сама може да го крене, гумите му се исто убави не лизгаат.
За колку време од баланс ги префрливте на нормален велосипед со педали? Вози баланс, но не знам на што да обрнам внимание како знак дека може да му купам со педали. Балансот му е 2-4 години и веќе мислам дека треба да му се купи нов, па гледав 3-6 и се мислам да не треба со педали. @Skyler тебе те тагнувам, знам дека твоето имаше баланс многу убав од Либерта. Дали уште го вози? Како си задоволна од него? Дали се префрли на педали?
Го вози ама повеќе го сака тротинетот. Инаку точачето е супер ама лани летото проба од другарче точак со педали и не го сака веќе балансот. А кога се качи на тој со педали мислиш го возел со месеци, одма без проблем тргна, ако ти е тоа мислата. Јас сега за четвртиот роденден планирам тоа поклон да му земеме, па после да го учам и без педали.
Ех, тротинет е вистинска љубов, и мојот го обожава. Инаку да, мисла ми е за тргнување и возење, претпоставувам ќе знае да држи баланс штом го вози балансот, а трицикл врти со педали. Сакам да вози без помошни. И јас се мислам за роденденот, па се двоумам меѓу нов баланс и нормален велосипед. А како мислиш без педали да го учиш?
Моето од три години почна да го вози балансот до 4 години. На 4 години му купивме точак со педали и одма се научи без помошни тркала да вози. Ист баланс имаше како на @Skyler
Па сестра ми ја научив на 4 години, со држење позади за седиштето, класика Се надевам со овие деца полесно ќе биде заради претходното возење на балансот.
Ама вртела на педали ваљда Ти ја држиш, таа врти. Или само држеше и туркаше, а таа не вртеше? Бидејќи пиша дека ќе го учиш без педали.
Сличен е разликата е во горе тоа за сонце и доле за нозете кај моето се креваат и спуптаат од страна не е како ова напред да има додатни пластики другото се е исто
Може не е за тука прашањево ама ме интересира искуство ,за 3 години дете што е поинтересно и што појќе би користеле баланс точаче или тротинет? Повеќе сум за баланс ама не знам колку ќе е искористен...
Ако нека фати остави го, прати го со што највеќе ќе се заигра и прашај го дали сакаш да го купите тоа сега. Јас стално вака сум го носела мојот особено во џамбо ќе си поигра со се по мачце ама едно ќе каже ова сакам да го купиме. И тинда отидеш во продавница ќе пофатиш 10 пара тренерки или штикли ама едно ќе ги купиш нема сите истото е и со нив ако се малецки
https://topolino.mk/product/tricikl-prime-6-vo-1-orange-qplay/ Majki sto mislite za ovoj trickl? Mi treba nekoj sto e lesen za upravuvanje, sto sedisteto mozhe da legne ako nekad zaspie i sto ke ima lesni gumi i kje mozham lesno da go potkrevam na trotoari kaci se simnj se
Да прашам за совет, малиот ќе прави 3 години сега, дали е посоодветно баланс точаче или со мало точаче со педали и помошни? Тротинет си вози една година веќе, ептен се научи профи да вози ама се лета да го проба секое точаче што ќе го види надвор па сакам да му земеме.
Мојот син вози тротинет од 2 години и 2-3 месеци, сега веќе ептен убаво го вози и брзо, некогаш едвај го стигнувам. Ние отидовме да купуваме баланс тогаш, го проба, виде дека му е тешко и се фати за тротинетчето, па сам си одлучи реално. Така што дефинитивно однеси го и нека проба.