Исто на 4 години му купивме точак 16. Најдобро е да одите со него да го проба дали може со прстите да допира.
Ние зедовме со помошни 16ка...4 има...12ката му беше точен скроз ама брзо ќе го надраснеше а го купивме зимата и рековме поубаво да му е поголем и онака под надзор ќе вози...а најубаво да проба, мислам од висината на детето зависи...имам другарка со ќерка помала од син ми и вози 16ка без помошни ама е повисока од него и сама слегува и се качува
Гледам баланс точачиња, ама на повеќето пишува дека се користат од 36 месеци. Син ми сега ќе полни две. Дали има некаква врска тоа и на што да внимавам кога ќе бирам.
Јас би зела баланс....ептен го вози ќерка ми, и на две и нешто години го возеше и уште скоро на 5 години го вози
Моето некаде после вториот роденден почна да го вози, низ дома прво, па сега и надвор. На висината внимавај, најдобро ако може да го пробате. Ова што ние го имаме, малиот 94-5цм имаше кога почна да го вози, му беше таман на најниско спуштено.
Имаме ваков тротинет, ќерка ми нејќе воошто да го вози. Има скоро 2 години. Гледам на таа возраст возат тротинет, овој е малце нестабилен се клати мислам дека можно е ради тоа да се плаши.
Феминки, здраво ми треба совет, не знам како оди редоследно со овие точачиња, балансери, тротинети, трицикли...... девојчето има 1 и 9 месеци, сакам некој реквизит за периодов пролет- лето да земам, ама не знам што е за возраста. а реално, не се ни ефтинки за да експериментирам. дали трицикл без педала, дали балансер...можеби тротинет?! плииз хелп
Se prodava tricikl BBO, nov, neotvoren vo kutija e! Cena 3500 denari! Ako ima zainteresirani pisete mi