Трицикли и точачиња

Discussion in 'Дете' started by RainBow, Apr 7, 2017.

1. Skyler

Skyler Популарен член

Божее колку ги поскапеле за разлика од порано, не се нормални. Имам две, едното рито, другото од локо кроко (не знам кој модел уште не ми е отпакуван) и можам да ти кажам дека за трицикл повеќе од 4.000 не би дала. Се користи да ама не којзнае колку за да фрлиш толку пари (освен ако ти се вишок), секое врши работа. И онака се користат најчесто кога е проодено детето и којзнае колку ќе седи.

snowwhite.24 likes this.
  2. merriel0

merriel0 Истакнат член

Цените го плафон, ние ептен дека имавме собрано пари од роденденот... Од моја перспектива гледано, т.е. од метарипол човек, евтините не ми беа уопште стабилни а и јас бев со твојот став. 2 месеци ги гледав, и лококроко и енцименци, и пластичарска, абе све поминав... Кое ептен пластично, кое не се врти, кое не се склопува...Овој ептен дека на 40% па влезе у буџетот. Инаку никогаш не би дала двеста евра. А да чукнам у дрво, за разлика од количка, во ова сака да седи... Башка на нас ни е бејзик превозно средство зошто кола не возам.

Skyler likes this.
  3. snowwhite.24

snowwhite.24 Истакнат член

IMG_8416.jpeg IMG_8415.jpeg Искуства? Каков тротинет да барам?

4. kozuf

kozuf Популарен член

Мајки каков балансер да земам за 2 годишно дете? Да е поквалитетен, да потрае.

5. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Ние имаме на чиполино, му го донесоа за роденден ама му беше голем, мислам го фаќаше ама на прсти со нозете е и летото со тротинетот пеотеравме А вака е цврст е и личен :rofl: ама не ни е возен, на пролет здравје ке биде возен сигурно

6. perlaa1

perlaa1 Популарен член

Каков точок имат вашите дечиња од 3год? Мојот вози баланс ама сега сакам точок да купам. Со пристапна цена а добар да е.

7. Mandela

Mandela Истакнат член

Балансот и оваа година ќе го вози :)

perlaa1 likes this.
  8. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Во Април ќе полни 3, точак со педали сеуште не планирам да купувам. Има два баланс точаци, еден помал, едем поголем. Нив ќе ги вози сигурно уште година-две.

perlaa1 likes this.
  9. Mucika

Mucika Популарен член

Ние на 3 год и некој месец и зедовме 16" со помошни тркала, затоа што балансот и беше мал. Идејата беше подолго да го вози балансот, па да се префрли на обичен без помошни, ама тоа не можевме на 3 години. Ако му е мал балансот, претпоставувам и повисок е, тогаш точак земете 16", 14" за нецела година може да му биде мал, најубаво да го проба. Од велосипед.мк го земавме.

dromka and perlaa1 like this.
  10. Giiirl23

Giiirl23 Истакнат член

Две и пол години ми е малата, веќе во количка не сака, па се мислев за трицикл.

Дали некоја имате некое од овие и како сте задоволни? Мене ми е колку толку да е удобно, тркалата да не се пластично и да не е преголемо да може да ги достигне педалите за да научи со тек на време да врти.

Attached Files:

11. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Јас имам сличен на првиот либерта ама за оваа возраст повеќе ти одговара баланс или тротинет зошо ние скоро ич не го возиме точаков

Giiirl23 likes this.
  12. Giiirl23

Giiirl23 Истакнат член

Не покажала интерес за баланс или тротинет засега. Имам еден трицикл даден од пријатели ама тркалата се пластични и ептен ме нервираат - не можам да ја слушнам што зборува, до толку се гласни. :rofl: И седиштето пластично, неудобно. Седи некое време да ја возам. Мене ми е да најдам решение за да се пренесиме од точка А до Б бидејќи бара в раце кога ќе се измори.

Ајде ќе размислам, фала ти.:)

Carolin. likes this.
  13. Mandela

Mandela Истакнат член

topolino-globber-roze.jpg
    Ваков тип на тротинет можеш да земеш.

Carolin. and Giiirl23 like this.