Ние имаме тротинет 3 во 1 и баланс велосипед од Globber од Story box и задоволен е малиот двегодишен дечко
Го искористивте Нова? Стабилно е? Јас нарачав сега Нова Делукс модел, на невидено. Ама ми се допадна што може да се спушти ако заспие, и се врти. Сега си мислам да не згрешив. Се надевам дека ќе сака да се вози, нема да ги фрлам за џабе парите.
Нас две колички така ни стојат, ама во точачето по два пати на ден сакаше да се шета Супер е стабилно. Јас по шумичка ја шетав со него. Единствена забелешка, потпирачите за нозе што се вадат/ставата се прекратки, а се потребни да се стават кога ќе се сврти накај тебе седиштето.
Па и ние две колички имаме. Она седи генерално во количка, понекогаш ја фаќа сафра само, а не сакам да ја врзам. Па се спушта надоле. Во точачето не може да се спушти така баш. Се надевам дека ќе и се допадне.
Ве молам предлог за 16” вечисипед лесен за возење. ич не се разбирам од вечосипеди, имавме еден 12” подарок ни беше а и детето некако немаше интерес, многу тешко некако без кејф го возеше и тоа мн малце.Уште малце 4 години ќе прави.
Мајки ми требаат сугестии, какво точаче да и земам на ќере. Оседната со точачиња, има 20м моментално. Имаме едно дрвено тркало, тоа го изнавози за сите пари, ама и е мало веќе. А како контраст мислам е мала за баланс. Некоја идеја?
Не е мала за баланс, има едни дрвени баланс баш за помалечки деца мислам дека ќе и одговараат. Освен обичен, можеш и ваков: https://storybox.mk/balans-velosiped-so-4-trkala-laufrad-steppy-violetov-hudora
Па не е баш исто. Ова напред е едно тркало, а задните две се многу блиску поставени, нешто измеѓу баланс и буткалче.
Внук ми има вакво, душа му извади. Е сеа он го доби на поклон, искрено мене скапичко ми како за точаче што ќе се вози 1 година до 2 макс. Инаку се прави и баланс, и точак со 3 тркала, и згодно се преклопува. Материјалот е топ, метално со мека и удобна гума, и стабилно е. Дури и големиот батко го издржува за проба честопати https://www.kinderkraft.mk/proizvodi/velosipedi-i-tricikli/kinderkraft-tricikl-3-in-1-4trike