Се врти седиштето на вашиот? Со гуми на пумпање е да, ама мислам дека е друг поубав овој вашиот само син и зелен имаше таков мислам.
Се врти да.. гумите се на пумпање, имаше две варијанти од 4000+ и овој дали беше 6 или над 6 илјади... поквалитет ни се виде, па поскапото го земавме..
Е на овој што постирав не се врти, се гледа дека е поубав вашиот. Сакам да е квалитетн јас плус дека поклон несакам одма да им се искрши. Јас за малото имам на чиполино и сум презадоволна 6500 го земав ама мн е убав. Барав и за нив таков ама дека завршувала сезоната потрошени биле. Најдов еден сега исто на чиполино само поинаков модел најверојарно тој ќе им го земам. ете ваков. Фала многу за одговорите.
Да убави се и овие, јас не знаев дека има и на Чиполино... Или тогаш и немаше уште кај нас.. Изгледа убаво и квалитетно
Можеби не си знаела, мојот ништо нема мрднато цело лето го возиме, плус има позиции три и за грпчето да си подлегни, и овој има исто. Се надевам ќе им се погоди
Мајќи да ве прашам . Ќе го биде ли ова точаче за 2 год девојче за роденден ? Во смисла ќе може ли да го вози летово ?
Може , Да. Колку ќе вози , зависи од детето. Ќерка ми има слично, купено е уште од многу помала, но не сака да вози многу. Купивме и поголем и тој не го сака.
Ние имаме слична големина и не успеал никогаш убаво да го вози, ептен некако кратки дека се педаљите и не се снаоѓаше. А големо точаче на помошни може да вози... ама плус висок е многу мојов.
Ајде давајте предлози за точаче со помошни тркала за три години, има трицикл ама многу шкрипи и лошо вози
Мојот на две и пол години скроз убаво вози слично точаче. Така што мислам дека ќе може. Само нашето го купивме да има рачка па мислам дека така научи како да врти педаљи и слично. Нашето е вакво:
Најубаво е прво со рачка додека се научи...инаку половина ќе ти падни...Кога ќе се научи, си вадиш рачка. Моево моме мрзливо е за возење...само на надолно и тоа го сили брзо сакала....за нагоре мама да возела . Јас како да знаев што ме чека со рачка зедовме. Инаку точак спрема големина на дете бирајте како што напомена @mariz .
Има со рачка од позади за многу помалку пари па кога ќе пркне може како трицикл да се користи. Јас таква варијанта имам.
Дали вакво точаче е ок за дете од година -година ипол, зошто гледам повеќето на буткање се од 2 години ова од година пишува? Се мислам меѓу ова или Bobby car.
Ние имаме на чико баланс точаче, на ист принцип како ова. Го добивме за крштевка и прв роденден ама мислам дека се мали за тоа на таа возраст. Сепак не знаат уште стабилно да одат. Мое размислување е тоа нашето е уште спаковано. Некоја поискусна мајка нека сподели искуство баш и мене ме интересира од кога се употребува.
@kiki_riki @Chantal предвидени се за од годинка Ова точаче е као припрема за она шо е со две тркала само Ако не ги оставате нема да се научат Мојот троринет вози од оние со 3 колца Само покажете им како
Мајки касно ли е на 2,5 год да се купи трицикл? Размислуваме со мм да му купиме, ама си викам па да не е веќе голем, сега веќе си шетаме за раче и сака да оди. Фала
ова од puky е? ние имаме слично, сега направи годинка, и колку што читав супер се за таа возраст до две години. ама секако прво треба пред се да се научат убаво да одат. мојата прооде на 10 месеци, сега на 12 по малку ја ставаме на ова, кога ќе се стопли надвор ќе вежбаме повеќе
Да puky е. Купивме и ние не овој модел друг што е од година ипол или 80 см, исто со 4 тркала. Не сме го склопиле ама во план сме викендов. И синко на 10+ се пушти да оди, А сега има 13 + па мислам дека е таман
супер, треба да се многу добри читав само дека може и да се преврти (иако не лесно) понекогаш, тоа намерно го направиле за да им биде подготовка за следното со две тркала