Само што ја догледав серијава, преубава. Единствено замерка имам за Пејтон и Лукас, барем да ги имаше во последнава епизода ако ништо повеќе
Сеуште сум на 7мата сезона, но мора да кажам дека секој би посакал маж со карактер како Нејтан! Тој и Хејли ми се совршени заедно! Џејми ми е најслаткото дете на свет! Само ми недостигаат Лукас и Пејтон!
Ептен закочив со серијава сега сакам од ново да почнам да ја гледам со ред полека полека, заборавив и што се случуваше. многу ја сакав ептен ми е интересна деновиве морам да ја почнам од почеток
Ја почнав пак серијава од почеток сега сум до 3 сезона 15 епизода и сега одам до крај Ги сакам Хелји и Нејтан многу ми се убави заедно
Ја почнавв 9 Сезони ми се огромен предизвик, ама се надевам ќе ги изгледам до другата година Таман дури не ми се почнати колоквиумите од другиот семестар Очекувам интересна да е, се надевам нема да ме разочара
Убава серија ! Ја изгледав до 6та сезона и сега треба да ја догледам ама се нема време е*аго Инаку врската/бракот на Нејтан и Хејли некако ме потсетува на мојата
Да ви кажам право, стигнав до 3 сезона и сум woww Не можам да се откачам од серијата, не можам стварно толку ми стана драга шо 2 сезона ја изгледав за нецела недела Има интересна приказна, шо се појќе и појќе во сезона станва поинтересна и се поинтересна.. Нејтан е само ваууу Ќе ги догледам сите сезони, морамм
Јас ги изгледав сите 9 сезони, денес, конечно Мислењето за серијата ми е ОДЛИЧНО Серија шо можи да те насмеј, серија шо можи да те расплачи, интересна тема и се нај нај Останва мојата омилена незаменлива серија, ни една сега засега не можи да ја замени