^Ја има но само на српски Иначе филмот е стварно преубав и одвај чекам да излези 2 дел,ајде ке почекаме 2012 за брзо ке биди
Еве ви торент!! Уживајте во филмот..преубав е и точно е дека не е лигав и како другите романтични филмови..
3 дена не можев да се опоравам од филмов. а песната кога за прв пат ке се бакнат ми е рингтон..... одамна немам гледано ваков реален филм...а книгата јас на нет ја најдов на шпански јазик. и одвај го чекам вториот дел, ама како што знам нема да се заедно, ... а Марио е ......уфффф.....
Еееејјј ме запаливте сеа и јас да го барам да го изгледам Штом викате убав е,значи е Иначе глумецот го имам гледано во една серија СМС,ја даваа во Бугарија и си велев од кај ми е познат? Супер е
Го отупевме со филмов Ватевар он топик ... Филмот е убав ама да не припаѓаме во несвест до толку ... Сигурна сум , да не беше до толку исфорсиран ќе го ругаа али ај ... Тие што се емотивки , или неодамна раскинале или уште патат по бифшиот не би го препорачала .
Не знам колку е официјално, но филмот ќе има и трет дел! http://www.boxoffice.es/news/2010/3msc- ... -spin-off/
филмот го гледав уште пред темава да се отвори убав е, интересен е, не плачев, баби и мене ми е многу нежна и природно убава, не ми беше досаден! дали би го глеала пак-HE дали припаѓам на филмов-HE! се на се интересен е, но сепак според мојот вкус и укус само 1 да се гледа
Сите зборуват за овој филм а јас никако да го гледам! Баш утре ќе најдам онлајн и ќе го гледам Ми се чини како интересен филм па ќе видиме
Oтепав сат и пол време за моментално најактуелното филмче "3 metra iznad neba",ама стварно вреди да се гледа.Емоции колку да сакаш ... Фраерот освен шо си има така секси телце и преубава насмевка,има и некој посебен шарм. Сега сфаќам шо толку се испозапали пола женски род . Иначе тоа агресивноста како шо не можам да ја поднесам како особина,па не знам... А кај фраеров баш таа е најкарактеристичната,и на моменти стварно ми идеше на нерви. Како и да е,се на се топ филмче,со невообичаена содржина и така отпојќе романтичарско. Да ти е мерак да го гледаш.
Го гледав вчера. Импресии ... па ..... - Плачев кога умре другар му. - Ми беше жал за него и тоа што му се случило (Хуго) - Баби ако толку го сакаше немораше да го остави баш кога му беше најтешко и да го обвинува дека тој е виновен за смртта на другар му. Типот иако таков, ваков инаков-си ја сакаше. - На крај она си продолжи со животот-одма си најде друг. Ја заборави и другарка и на која исто така и беше многу тешко. Според мене ова не беше некоја класична љубовна приказна-туку приказна за момче насилник и девојка егоист. Па тој свашта направи за неа-таа за него ништо. И многу ме изнервира тоа!
И јас се соглеасувам со тебе unique123 ... тој бил насилник од една причина...и почнуваше да се менува...а таа многу егоистички постапи..... за тие што ја сакаа најмногу не беше тука...кога им требаше....одма си најде нов дечко....а и на Аче не му е лесно...претрпел голем шок./..па и не е баш лесно да си ја видиш мајка ти со друг во кревет..... исто така и за друагрка и...го изгуби најсаканиот...и Баби не и пружи подршка...... со еден збор Баби стана како мајка и...а и во вториот дел милсам не се заедно.... Аче останува со друга девојка.... ...али сепак убав филм.....а башка Аче шо е посебен..... преубав...
Го гледав филмот денес, прекрасен е,толку страсти чувства на едно место собрани.. Браво ...10-ка има филмот од мене Како и да е крајот не ми се допаѓа..другар му умре,а Баби толку го сакаше и на крајот замина со комшијата! ..на другарка му не му ни даде подршка, му умре дечко му.. ме нервира то шо на почетокот филмот е незнам нешто преубо, крајотт! Глумецотттттт Би сакала да бидам на местото нејзино,макар на момент!
Филмот го гледав и ми е прекрасен, нешто поразлично и не така среќен крај... но сепак многу го форсираат..! Ачее е... уффф неверојатеен Баби на места ми беше симпатична, не ми се допаѓаше премногу.. Ме изнервира што го остави кога најмногу му требаше, наместо по смрта на неговиот НАЈДОБАР другар да остане со него и да го утеши таа го повреди уште повеќе.. И да.. за Катина.. таа седеше покрај брегот Баби помина со оној другит и не ја ни забележа...