Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Три метри над небото (A tres metros sobre el cielo) [2010]

Дискусија во 'Филмови' започната од SunFlower94, 29 јуни 2011.

1. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Филмов ако не се лажам стана најпопуларен :D инаку да , и јас да не останам покусо го гледав пред некој ден филмов и убав беше само крајот малце зезна ..ме расплака само ..... а глумецоттт :inlove: :inlove: no comment :D

2. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    238
    Најубав филм :inlove: :inlove: :inlove: Го обожавам највеќе...инаку не плачев,ама некако некој бед ме тепаше цел ден после филмот,некако се унесов пмс-овски :lol:
    Инаку италијанската верзија не сум ја гледала,ама според мене филмот дава одлична слика на врските помеѓу различни карактери + врска богата-сиромашен.(јесте да не е баш со таков мотор,ама тоа е поентата)

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.575
    Допаѓања:
    252.053
    Aче не е сиромашен, дури ми се чини дека е побогат и од Баби, со слугинки дома, плус и купи куќа, а и моторот нејќе шала :) . Разликата помеѓу нив е што Баби е мирна, повлечена девојка, а овој е бараба буквално :D .

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не и ја купи куќата, нели преку прозорот влезе. :lol:
    Инаку дека е богат богат е. Кога му бараа на чичко му пари за моторот на другар му. :) А и моторот исто... И кока-колата. :rofl:

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.575
    Допаѓања:
    252.053
    Не му е чичко туку брат му е, и во филмот кажува дека ја купува куќата.

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962

http://www.youtube.com/watch?v=w6R7k_qU ... DEE329734E
    во почетокот го крши прозорот и влегува, а потоа и кажа дека ја купил куќата. Изгледа ја излажа. Да ја купеше немаше да влегува преку прозор. :wasntme:

А мислев дека е чичко бидејќи во почетокот кога ги даваа сцените од порано, тој нешто велеше дека сака да живее со тој Алекс, а мислев дека тој му е чичко, ама брат му бил. Нешто грешка сум сфатила. Не е битно. :)

8. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    ^^
    За куќата и јас мислам дека не и ја купи,ниту пак дека ја излажа...Таа сфати дека тој сето тоа го кажува на шега,а сепак и докажа дека се' би направил за неа само за да биди среќна . Едноставно си се замислуваа како да е нејзина куќата :D

9. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    кога сум вљубен не три стои и три метра сум над земја :lol: го гледав малце и не ми е баш по мерак филмов

10. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    еден од најубавите филмови што ги имам гледано :inlove:

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас уште не сум го гледала филмов, а инаку од други сум слушала позитивни критики, добар бил многу.
    Ама некако од инает несакам да го гледам, баш затоа што е најпопуларен во моментов. :lol:

На selly.gomez му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    51
    Не ми се допаѓа филмов. Некако многу ми е нереално и претерано се што се случува, а и девојчево малце грдичко. И одговара со улогата ама пак некако не ми е пријатна за гледање.

13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.982
    Се излигавив на филмот. И таака сум голема плачка, и на филмов ептен се расплакав. :(
    Не требаше за една мала кавга да се скарааат паа,најубав пар беааа :inlove: .

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Амн сите напнаа со филмов, ама буквално НАПНАА!
    Баш ме заинтригира сеа па уште и темава овде ја гледам отворена. Ај ќе го гледам во блиска иднина зашто се ПРЕОПТЕРЕТИЈА со фимов жениве!

15. Tedi16

Tedi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    54
    Супер е филмот, само актеркате е малку грда :| ама актерот :$ :inlove:

Добро е што не останаа заедно (тој заслужува поубава) хаха

На Rozich и Rubiii им се допаѓа ова.
  16. MissCinderela

MissCinderela Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ми се допадна филмот..... awwwwww се заљубив во Mario Casas :inlove: значи прекрасен е....
    Крајот не ми беше по кеф... штета една таква љубов да заврши така. Ама сепак да завршеше поинаку немаше да ја отслика реалноста. Таквите врски меѓу 2 различни карактери тешко успеваат. Ја разбирам одлуката на Баби да ја прекини секоја врска со Н... после се што направи немаше доверба дека некогаш ке се смени. И покрај тоа ми беше жал за H во сцената во дождот, тој остана сам... го изгуби најдобриот другар и девојката... штета со Баби не беше доволно храбра да застани со него во тие моменти и да му верува дека за неа можи да се смени ;(

17. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Го гледав пред неколку дена и океј е филмот :)
    Слушнав дека ќе има и втор дел :)

18. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Таман бев спремна да го исхејтам филмов зашто сите се напнаа, ама сепак ќе му дадам позитивна критика :) Ми се допадна, си ја испразнив душичкава, ко што сум голема плачка пола филм во плачење го поминав. Башка и глумецот е БОМБА, и тоа што се боцнаа плус :inlove:

19. Minnie.Mouse

Minnie.Mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    22
    Значи филмот е навистина феноменален ... се утепав од плачење од моментот кога умира Пиле речиси до крајот .. Иако ми е мило што не останаа на крајот заедно бидејки Баби не го заслужува излезе дека е кучка во права смисла на зборот ...

20. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Ништо, чисти лигаици ми е филмот, ноу офенс, ама не пошутем вакви филмови.