Филмов ако не се лажам стана најпопуларен инаку да , и јас да не останам покусо го гледав пред некој ден филмов и убав беше само крајот малце зезна ..ме расплака само ..... а глумецоттт no comment
Најубав филм Го обожавам највеќе...инаку не плачев,ама некако некој бед ме тепаше цел ден после филмот,некако се унесов пмс-овски Инаку италијанската верзија не сум ја гледала,ама според мене филмот дава одлична слика на врските помеѓу различни карактери + врска богата-сиромашен.(јесте да не е баш со таков мотор,ама тоа е поентата)
Aче не е сиромашен, дури ми се чини дека е побогат и од Баби, со слугинки дома, плус и купи куќа, а и моторот нејќе шала . Разликата помеѓу нив е што Баби е мирна, повлечена девојка, а овој е бараба буквално .
Не и ја купи куќата, нели преку прозорот влезе. Инаку дека е богат богат е. Кога му бараа на чичко му пари за моторот на другар му. А и моторот исто... И кока-колата.
http://www.youtube.com/watch?v=w6R7k_qU ... DEE329734E во почетокот го крши прозорот и влегува, а потоа и кажа дека ја купил куќата. Изгледа ја излажа. Да ја купеше немаше да влегува преку прозор. А мислев дека е чичко бидејќи во почетокот кога ги даваа сцените од порано, тој нешто велеше дека сака да живее со тој Алекс, а мислев дека тој му е чичко, ама брат му бил. Нешто грешка сум сфатила. Не е битно.
^^ За куќата и јас мислам дека не и ја купи,ниту пак дека ја излажа...Таа сфати дека тој сето тоа го кажува на шега,а сепак и докажа дека се' би направил за неа само за да биди среќна . Едноставно си се замислуваа како да е нејзина куќата
Јас уште не сум го гледала филмов, а инаку од други сум слушала позитивни критики, добар бил многу. Ама некако од инает несакам да го гледам, баш затоа што е најпопуларен во моментов.
Не ми се допаѓа филмов. Некако многу ми е нереално и претерано се што се случува, а и девојчево малце грдичко. И одговара со улогата ама пак некако не ми е пријатна за гледање.
Се излигавив на филмот. И таака сум голема плачка, и на филмов ептен се расплакав. Spoiler Не требаше за една мала кавга да се скарааат паа,најубав пар беааа .
Амн сите напнаа со филмов, ама буквално НАПНАА! Баш ме заинтригира сеа па уште и темава овде ја гледам отворена. Ај ќе го гледам во блиска иднина зашто се ПРЕОПТЕРЕТИЈА со фимов жениве!
Супер е филмот, само актеркате е малку грда ама актерот Spoiler Добро е што не останаа заедно (тој заслужува поубава) хаха
Ми се допадна филмот..... awwwwww се заљубив во Mario Casas значи прекрасен е.... Spoiler Крајот не ми беше по кеф... штета една таква љубов да заврши така. Ама сепак да завршеше поинаку немаше да ја отслика реалноста. Таквите врски меѓу 2 различни карактери тешко успеваат. Ја разбирам одлуката на Баби да ја прекини секоја врска со Н... после се што направи немаше доверба дека некогаш ке се смени. И покрај тоа ми беше жал за H во сцената во дождот, тој остана сам... го изгуби најдобриот другар и девојката... штета со Баби не беше доволно храбра да застани со него во тие моменти и да му верува дека за неа можи да се смени
Таман бев спремна да го исхејтам филмов зашто сите се напнаа, ама сепак ќе му дадам позитивна критика Ми се допадна, си ја испразнив душичкава, ко што сум голема плачка пола филм во плачење го поминав. Башка и глумецот е БОМБА, и тоа што се боцнаа плус
Значи филмот е навистина феноменален ... се утепав од плачење од моментот кога умира Пиле речиси до крајот .. Иако ми е мило што не останаа на крајот заедно бидејки Баби не го заслужува излезе дека е кучка во права смисла на зборот ...