Три метри над небото (A tres metros sobre el cielo) [2010]

Дискусија во 'Филмови' започната од SunFlower94, 29 јуни 2011.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.571
    Допаѓања:
    23.741
    Status veze : čekam da Aće naleti s motorom ! :) :D :D :D

На crazylady, selly.gomez, BoaVista и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Филмот е убав ама ми стана одвратен оти сите баат за него,на фб напнаа веќе |(

Па дури и песна напишал некој...песнава е очајна :x

http://www.youtube.com/watch?v=t37LM29Qkk8

На Hipster и firequeenn им се допаѓа ова.
  3. bllakce

bllakce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    28
    go najdov na zemunda ama nema makedonski prevod kade go ima so makedonski prevod

4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    на Youtube го има со српски превод...11 дела мислам дека се

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Врати се назад по темава и имаш линк со превод

6. eutixismena

eutixismena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    1.414
    Го изгледав и јас тргнете ми рецка :P
    Сношти до 3:30 го гледав леле леле леле глумецон да ми падни в раце нема ко Баби да го одбивам 3 пати :)
    Премногу ми се допадна пре пре пре убав во еден здив го изгледав само незнам мене не ми беше тажен воопшто солзи не ми надојдоја ама ме воодушеви дефинитивно.
    Секоја би посакала ваква љубов некој тооолку многу да те сака да ти го смени животот буквално да те крени на небо, а оваа Баби ко типично разгалена богаташка се испонаша имало немало Аче и беше крив.Онај Пиле незнам многу ме нервираше несакам такви неоговорни дечишта.
    Татко е душа човек сакам во вториот дел да ја остави онаа вештеркана и да си ја земи шанкерката :)

7. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    на filmovizija.com го имаш со српски превод :)

8. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Го гледав и јас филмов, да не останам покусо де :wasntme: . Добар е. Но не ме потресе којзнае колку и не ми предизвика солзи. Филмот е едно реално прикажување дека не секогаш спротивностите можат да успеат да преминат преку сите препреки. Дека љубовта и привлечноста не се едниственото нешто кое ги држат двајца луѓе заедно. Единствено и замерувам на Баби за тоа што ја остави Катина кога најмногу и требаше и што веднаш почна врска со соседот, а дека со Аче немаше никаква иднина немаше. Крајот е реално прикажан и покажано е дека животот не пишува само романи туку и драми.

Аче не ми е ништо посебно, јес да е шармантен и згоден но не е убав. За глумата супер одглумија. Баби е една рагалена богаташка која сака секогаш таа да е во право и таа да добие. Пиле многу ме нервираше со своето однесување, но со Катина беа преубав пар и навитина заљубени.

Кога се обидуваш да се сетиш кога се започнало, сваќаш дека се започнало многу порано одколку што си мислел. И тогаш, во тој момент сваќаш дека се се случува еднаш во животот. Колку и да се обидуваш, никогаш нема да го имаш она исто чувство. Никогаш нема да го имаш чувството дека си ТРИ МЕТРА НАД НЕБОТО.

На eutixismena и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  9. lili1

lili1 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    52
    може ли некој да ми даде некој линк за симнуванје на филмот ..ја симнав италијанската верзија ..а ja сакам шпанската help please :( ..иначе користам utorrent ,a na zamunda ne sum registrirana....fala odnapred ;)

10. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    201
    Го гледав филмот пред околу еден месец ама заборавив да пишам во темава...по локацијата се гледа колку ми се допадна филмот.....Поубав филм...АМИН!
    Многу ми беше жал на крајот,посебно за Пиле и другарката на Баби

11. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    http://www.filmovizija.com/sa-prevodom- ... fb958.html
    еве ти линк за онлајн

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
  13. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    45.103
    Ај и јас кусо да не сум да прокоментирам иако си го кажав мислењето во другата тема.
    Филмот не ми беше нешто многу посебен, преубав, најдобар, не го сместувам во таа категорија.Просечен, да бев помала вајда и јас ќе бев на 3 метри над небото кога ќе го гледав, ама сега по толку изгледани одлични филмови не го сметам за ништо посебно.Типична љубовна тинајџерска приказна со малку нетипичен крај.
    Јас и се восхитувам на храброста на Баби која ја имаше на крајот, да се отргне од се и од сите што ја привразувале за едни поубави времиња, малку ја обвинувам поради тоа што не беше со другарка и кога најмногу и беше потребна, ама сепак тоа беше нејзина одлука и секако мислам дека не и беше лесно.Сепак мислам дека Аче претера кога ја удри, ама да ги земем у оглед околностите и таа претера.Најдобриот другар само што загина а таа му се изнавика и го обвини за неговата смрт, место да го гушне и утеши во тоа критично време, а потоа да разрешува што како.Според мене за крајот на врската беа виновни и двајцата подеднакво.Е сега да прокоментирам за нив како личности.Таа беше малку разгалена, ама мене девојката не ми беше грда напротив имаше посебна убавина и шармантна беше, а тој мене воопшто не ми беше убав, малку мајмунска фаца ми караше :worried: :D Може беше згоден ама воопшто не ми се допаѓаше со неговиот карактер, толку беше насилен, агресивен и фрустрациите од неговиот личен живот ги лечеше на друг, имаше некои сељачки манири :worried: Во филмот ми се допадна глумата, сите одлично го изиграа својот дел, а Аче и Баби зрачеа со љубов која мислам дека ретко актери на нивна возраст можат да ја доловат толку реално.
    Јас пуштив некоја солза признавам ама не заради нив двајца туку ради другарот кога умре.

Се на се не ми е филмот ништо посебно, онака лимонатка за релаксација, не би го гледала повторно, не заборавав да дишам додека го гледам што ми се случува на некои љубовни приказни, така да го препорачувам на личности кои сакаат лесни филмчиња.

14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Кога ќе ми каже некој дека плачел на филмов, мислам дека ќе се треснам од земја. Добро бе деца, на кој сцена плачете ?! Го гледав филмот, не ми се допаѓа многу. Не е како останатите - има трагичен крај. Глумицата е ужас, типот е убав .. Катина ми е симпатична ;)

15. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    А уствари шо беше толку за плачење? мене ни ми се плачеше па ни ми се смееше кога го гледав. Имаше насилство, ама да го оставиме тоа филмов убав беше, не беше лош

16. skywalker89

skywalker89 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ајде утре конечно ќе го гледам, да видам што чудо од филм ќе беше.
    Другарка ми веќе го гледала и ми вика земи си цел пакет паломи :D

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    393
    Се согласувам со 1209 скоро во се освен во тоа дека типот не беше убав : ) Се заљубив... хх

Инаку јас пуштив некоја солза кога се случи сообраќајката.. А и се чудам на храброста на Баби xD

19. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Сите напнаа со филмов, јасуште го немам гледано. Ме мрзи да побарам линкче за да го симнам инаку може и ќе го гледав :D

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Го гледав,пуштив некоја солза и то је то.

Ќе има и втор дел,така да,како и во секој филм,заљубениве,да се смират и да живеат среќно до крајот на животот.