Конечно и јас го изледав цел убаво, и само сум пријатно изнандена од глумецот, одлично ја доловува улогата и стврано е хот Баби мене па ми беше симпатична, не толку грда како што се изнаслушав дека е. Но дали сум емоциoнално оскатена периодов но мене не ми беше воопшто толку тажен за липање. Тажен беше моментот кога умре другар му, кога и кога и се јавуваше од говорница Хуго на Баби. На крајот да резимирам дека нависитна не е толку лош филм колку што мислев, но дали е фантастичен, НЕ. Уникатен, исто не. Сум гледала неколку филма со не романтичен крај, далеку подобри од овој. Го гледав трејлерот за продолжението, кои ми се гледа малку поинтересен него првиов.
дали некој знае каде можам да го симнам вториот дел на шпански т.е. тој што излезе вчера,денес незнам точно кога (tengo ganas de ti)..? по можност со превод да биде.
Филмот е од пред два дена, во следните месец-два не очекувајте да има торент, уште помалку со добра снимка.
На овој линк кај да го пуштам да го гледам кај да кликнам ако ме некој да ми каже на опција 1 или опција 2 да кликнам
јас кликнав на опција 1 амааа филмот се гледа само до некоја минутка после прекинува а и снимката не е убава , ке си чекаме да излезе др чаре нема
http://www.login07.com/2012/06/tengo-ga ... -2012.html еве овде можеш да го гледаш, само почекај некое време за да се исполни линијата доле и да не ти прекинува
Јас го симнав и уште не сум го гледала,малку го пуштив ама многу е лоша снимката аман кога ќе пуштат добра верзија
После толку молење на сестра ми да го гледам филмов конечно вчера се решив, преубав е филмот, а глумецот ми е совршенство без мани одвај го чекам вториот дел
Jас сега ќе го гледам го најдов на така просек снимка, понапред го имаа поставено Hе бев затрескана ептен по филмов, добар е не е лош, Aма сакав да видам како ќе биде вториов дел, ме копка, како и секогаш со сите филмови што сум ги гледала а имаат продолжеток инаку мене баби ми е Mногу убава, а тој другиов има убаво тело, на фаца не ми е нешто посебен