Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Три метри над небото (A tres metros sobre el cielo) [2010]

Дискусија во 'Филмови' започната од SunFlower94, 29 јуни 2011.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.558
    Допаѓања:
    115.388
    Милион пати и првиот дел е поубав од шпанската. Повеќе има душа.

2. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    шпанскиот е 100000000000000000000 пати поубав од италјанскиот! :)

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Koнечно да видам некој со исто мислење како јас.
    Мене глумицата ми е совршенство, многу, многу ми е убава.

Без шминка уште поубава ми е. Ми ја има онаа ладна убавина, специфична, не е класично убаво лице, туку баш има интересни црти.
    И ме потсеќа на Ливинг наша инаку. Многу.

На Trendafilka, JuLleE и ludoto19 им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.577
    Допаѓања:
    252.072
    И на мене ми е убава бре невести, нели читате понапред :D .
    И кога е во прашање вкусови, нормално е дека ќе ми се совпаднат со Спаркс и Лудото :P .
    Ама и Марио ве пали, ај сеа признајте :wasntme: .
    А велите личи на Ливинг. Е не знам како изгледа, ама ако е така, тогаш преуба е Ливингот :) .

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lady.N

lady.N Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.132
  6. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    И мене ми е Баби многу уба, а глумецот во телото уфф :$ А иначе не ми е кузнеј шо на фаца преубав тој, ама симпатичен е :) Вториот дел кога ќе излегва? Сакав да ја земам книгата да ја прочитам, ама прво филмот ќе го чекам

7. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Знае некој кога ќе излезе 2-риот дел?

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Излезен е вториот дел. На 22 јуни
    Само ќе си почекаме да излезе убава снимка

9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.577
    Допаѓања:
    252.072
    Јас, пак мислам дека шпанската е верзија е поубава. Во италијанската ми е некако нафрелено, нема никаква хемија помеѓу глумците, студени ми се. Додека кај шпанската, она што посебно ми се допадна е начинот на кој се доловени емоциите. Филмот нема да ми беше толку добар ако овие двајца не одглумија толку добро. Оваа е еден од филмовите кои ми се на врвот само поради начинот на кој се одглумени и пренесени чуствата на Баби и Аче. Ретко допира филм до мене, посебно романса, бидејќи кај мене е пресудно начинот на кој ќе ми ги пренесат емоциите. И може малце е чудно, ама овој филм и Титаник ги имам гледано околу 10 пати и секој пат плачам. Не дека се работи за којзнае какви филмови, ама ете, главните ликови се виновни, не јас што толку плачам :lol: . Па затоа преферирам акции и трилери, оти од толку плачење, после тоа глава ме боли :D .

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    А девојки што бидна со вториот дел бе? Излезен е? :)

Инаку за филмот. Мене ме нервираше сета таа фама што се дигна за него, мразам кога нешто толку ќе го исфорсираат, па и на фб демотивации, слики... |(
    Ама откако го изгледав морам да признаам дека допре до мене. Сакам романтични филмови ама не она лигаво романтични а овој чинам не беше лигав туку баш реален. Ме погоди целата приказна, јас знам да си заплачам понекогаш на филмови ( ама тоа не го кажувам, мразам такви клише фрази како плачев, липав итн :D) ама стварно плачев на крајот :).
    И морам да кажам дека саундракот на филмот е многу добар, песните ептен ме соживуваат со филмот. Како и цитатите, па и на шпански... некако не знам. Имав чувство дека филмот сум го гледала многу одамна а не сум го :!:. Поим немам зошто имам такво чувство :?: .

Абе убав филм и се ама многу го претераа пак ќе речам. Па и напалените тинејџерки кога ќе почнат со тоа Марио Касас совршен маж, јас и ти три метра над небото итн едноставно одбивно ми стана тоа. А инаку за глумецот мене ми беше ептен убав ама ништо вау како што го направија. Баби не ми е убава, можеби сега на слики што ја гледам изгледа убаво, нема лоши црти ама ми нема шарм некако, можеле пошармантна глумица да одберат. На Марио би му стоело повеќе нешто како фем фатал :).

Цел реферат изнапишав :tmi: :D.

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Само ја ли го неам глеано филмов :^) ? Знам што се случува во него од кажување и од нет, ама некако не ме примамува да го гледам.

12. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Излезел 2-риот дел на 22 јуни.Еве трилерот:
    http://www.youtube.com/watch?v=FRG3aH5_Qog

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MaTo

MaTo Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    20
    Излезен е новиот дел јас го гледав на една страница, али не е оригинал верзија бидејќи сега филмот се прикажува прво низ кината, а подоцна ќе излезе на интернет. Некој додека се го прикажувале во кино е бил доста паметен и го снимал целиот филм, снимката малку не му е добра, премногу од блиско е снимено, но доволно ми беше за да видам каков е. И да ви кажам искрено многу е добар и вториот дел, малку повеќе е перверзен од првиот, но искрено допира до срце.

14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.577
    Допаѓања:
    252.072
    ^
    Излезен е, ама нема асална снимка.
    Се чека барем некоја добра да е, да не ми шетат сенки низ филмот :) .

На ThePrincipessa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    Каде може да го симнам или гледам он-лине tengo ganas de ti ?????????

16. MaTo

MaTo Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    20

www.peliculas-flv.net
    само девојче не е оригинал филмот бидејќи некој го е снимал додека филмот се прикажувал во кино, па додека го гледаш низ екран ќе ти поминуваат сенки, а и нема превод. Оригинал филмот низ интернет ќе излезе на 22јули, бидејќи уште се прикажува низ кината. :D

17. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

This video has been removed from public access :( Значи мора да се чека 22јули ;(

18. MaTo

MaTo Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    20
    Жал ми е. Ама подобро да се држиш во неизвесност, ќе ти биде поинтересен со превод и добра слика :D :D

19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
  20. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ова е шпанската верзија? Ти го немаш симнато така? :doh:
    Има некој асолен линк, три дена барам по гоогле и по секаде аман веќе ќе умрам додека да го гледам :@

Гледај го, нема шанса да зажалиш, толку е добар уффф, 100 го имам гледано, и сите пати на крај солзите неможев да ги запрам, посилно е од мене, да не претерам ама сигурно е еден од најдобрите филмови што сум ги гледала, и уште милион пати да го гледам нема да ми стане досаден!