Форумџика на годината

Три метри над небото (A tres metros sobre el cielo) [2010]

Дискусија во 'Филмови' започната од SunFlower94, 29 јуни 2011.

1. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418

:rofl: :rofl: :rofl:

2. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    а знае ли некој кога ке излезе вториот дел од филмот? :?:

3. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Филмот веќе имаше премиера, само сеуште го нема на убава снимка.
    Пролистај по темата прво, се пишува ;)

4. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Денес го изгледав вториот дел со не толку квалитетна снимка но веќе не ми се чекаше и искрено

Мене повеќе впечаток ми остави првиот дел, повеќе внимание имаше обратено на деталите овде некако филмот набрзина се се случи и на крајот не ме бендиса ич барем малку поубав крај да му дале со Џин а не опа тропа и крај |(

5. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    јас како што разбрав ке има уште 2 дела и нема да има нешто поврзано со кнгата вистинска зошто во книгата има само два дела а ова ке ги изрежира некој друг а
    стварно се изнервирав што целиот втор дел беше за џеин а многу малце за баби и да и јас малце се разочарав од вториот дел бидеји со нетпение го чекав да излезе

6. Miamigirl

Miamigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    25
    Првиот дел е многу подобар бидејќи станува збор за една чиста и безусловна љубов. Во вториот дел Хаче не знае што сака де во кревет со Џин де во кревет со Баби, а таа пак уште се мисли дали имала чувства. Едно време Хаче се залапа и со другарка и на Баби, Катина, па ќе и дели комплименти и ќе ја крева во раце... Првиот дел постигна популарност бидејќи СЕКОЈ СОНУВА ЗА ТАКВА ЉУБОВ И СИТЕ САКАМЕ ДА СИ ЈА ДОЖИВЕЕМЕ (макар и на филм :P ). Во вториот дел Хаче баш не се издвојува по нешто од ФРАЕРОТ НА 21 ВЕК. Не ми се допаѓа кога на крајот останува со Џин... Баби ми е поприродна и помила, а Џин многу антипатична :devil:

7. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Како и да е веќе ми помина љубопитноста за вториот дел и првиот ми е на памет научен така да немам веќе намера да ги гледам и двата дела :)

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Аман бе луѓе имате спојлер. Научете да го користите!!!!!
    Сеа више нејкам да го гледам вториот дел кога веќе некои се потрудија да го раскажат |(

9. ThePrincipessa

ThePrincipessa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    10
    Филм во кој што се пронаоѓам.Првиот дел го имам неколку пати гледано дури и книгата ја прочитав. Вториов дел излезе на 22 јуни , го немам гледано а премногу сакам. Но ете нема убава снимка на интернет :(
    Тие што го имате гледано можит да ми пратите линк за онлајн гледање или да го спуштам но со убава снимка?? :) :)

10. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    каде може да го симнам тенго ганас де ти ??????? кажете ми ве молам ако некој знае :)

11. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Јас стварно не разбирам зашто сите запнале толку по Баби. Баби ова, Баби она. Кога Баби и во првиот и во вториот дел се докажа како многу проста, да не речам глупа особа (зборам за ликот секако). Ептен го претера. Прво му се љути за глупост (за тоа со кучето на професорката) и секако он тоа го направи сакајки да и помогне, после ептен му се испонаша по смртта на другар му (демек он е крив, а уствари он не беше ни најмалце, и сигурно него му беше многу потешко, нели негов другар беше, ама гускава го*на си јадеше), поосле и текнува као ДЕМЕК еј пак го сакам и зашто? За да се исп**бе и на крај да му каже се мажам? Ма дај ти се молам.. Баш ми е мило што на крајот е со Џин, многу фина ми беше во филмов и покрај се му прости, па љубов нели?

12. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    каде го гледаше вториот дел? :( сеуште неможам да најдам торент со добра снимка .

13. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Го симнав филмот, уште од многу од дамна, и ич не ми текна да го гледам. Но кај и да е ќе биде и тоа во поскоро време. :)

14. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Нема со добра снимка јас колку што знам, можеш да го симнеш или да го гледаш онлајн со кино снимка, па не е до толку страшно. :) Барем мене не ми беше. :lol:

15. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    и јас го мислам истото зошто е себична и се плашеше дека ке се случи нешто и на неа зошто секогасш аце се изожува на ризик плус несакаше да биде таму кога нај нај многу очекува сеоја другарка од своја другарка е тоа да биде до неа во најтешки ситуации а таа дури нескаше да ја погледне стварно гуска испадна па можеше бар занеа да биде тука потоа кога отиде со аце само така за да се потсети на стари времиња да беше некоја навистина вљубена после се немаше да го испушти од раце и силно ке се бореше за љубвота нивна плус многу малце имаше имаше за неа што правела тие години повеке беше за аце изгледа и нанеа најмногу и годи животот на мајка и па затоа како неа ке пати

На indelible му/ѝ се допаѓа ова.
  16. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Конечно некој да се сложи со мене!

И уствари она ја остави и другарката и дечкото коа им беше најтешко, а зашто? ни самата незнае. Стварно многу себично. И уште коа некој ке ми каже ееј со Баби требаше да биде Аце? Ма каква Баби брее.. Ич ама ич ич не го заслужува, што се праеше тој за неа, а таа? Таа во најтешкото го остави.. Баш ми е мило што не се заедно на крајов. :)

17. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    сум плачела на филмов..прекрасен е,иначе за вториот дел го немам гледано сеуште немам најдено со убава снимка :worried:

18. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Инаку еве една песничка од првиот дел е, ама преубава е! Најубава! Одкако ја слушнав прв пат многу често си ја ставамм на рипит и си ја слушам. :inlove: :inlove: :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=NAkK35oC_fM

19. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    и јас ја обожавам, заразна е

20. VACA

VACA Популарен член