Точно, виделе дека стана популарен филмот па ај да му дадеме пепелашка крај, нема да им чини тоа...грешка ќе им биде... Инаку морам да забележам, мн лош превод seis mil euros го преведуваат како 6 милиони евра, а mil е илјада на шпански. И баш ко не обрнав внимание и си читав само преводов викам од кај им се милиончиња толку на баби и на аче а нели и 2та се некоја погорна средна класа.
Spoiler Svi koji vole Tri metra iznad neba se pitaju sigurno zasto Babi kučka-.- Evo zasto: Ko je pročitao Želim te..nastavak Tri metra iznad neba videce da je Babi postala ista kao majka i na koji način je Aćetu pokvarila vezu sa jednom divnom devojkom!!!-.- од една страница на фб БАБИ КУЧКА Значи ке се вика Филмот Te Quero и тогаш аче ке си има нова девојка а баби ке му ја растури врската Но небидете нестрпливи ке се случи тоа за 1 година а до тогаш гледајте друг филм
Баш сега го гледам на почетокот е убав ама ме плашите со ова ‘‘Има тажен крај ‘‘ хаха нема да го догледам
Spoiler Во вториот дел тој се враќа од Лондон и ќе се запознае со една девојка Џин, и ќе биде со нејзе, ама тогаш ќе се сретне со Баби и ќе одат на плажата ќе имаат секс. И навраќање оваа му кажува дека за 3 месеци се мажи и така останува..пак има тажен крај и вториот дел..
Ова ви го постирам во случај да не сте го виделе, стои веднаш под насловот од темата и треба да се почитува.
Ме заентересираа филмовв,, мн сакамм филмови со оваа тематика... Веднаш ке го симнувамм!!!! Па ке кажувам импресиии откако ке го гледам!!!
Лее само што го изгледав, се наежив човече, арно шо не го чекав мм, се разцмидзрев ко кишна година. Инаку да, ја мразам Баби глупачата Spoiler каков дечко испушти за оној коњ, баш како што и рече на почеток на филмот, испадна исто г**но како мајка и А инаку омилени ликови дефинитивно ми се Катина и Алекс, братот од Аче. Колку добра душа имаат и двајцата, колку широко срце...не знам, а за Spoiler Pollo не очекував ваков крај, колку го мразев на почеток на филм, ама после ептен ми падна жал. И таа мајка и од Баби кокошката ептен ме изнервира значи. Spoiler Кога ќе размислам подобро, супер шо напраи вака глупачава Баби, баш на тој свет таа и припаѓа, би било лицемерно поинаку да се испонашаше, ама за Катина и “пиленцево“ ептен ми е жал, колку добар пар беа, колку си се засакаа . И оваа Бабиво значи мораше баш во истата куќа бе да се се**а со комшијата, стока безобзирна. Уште еден доказ дека не секогаш родителите знаат што е најдобро за нас.
Spoiler Го изгледав продолжетокот на инталијански што е и сметам дека шпанците ќе го направат далеку поубав и со повеќе емоции. Овој кога го гледаш некако не допира толку од тебе, колку ради реда е. Многу набрзина се случува се. Само настани со настани се врзуваат, воопшто немаат пазено на деталите. Но за разлика од другите јас не се согласувам дека и вториот дел има тажна приказна. Значи врската на H и Dzin нема да им ја растури Babi. Тој по негова волја ќе отиде со неа на плажа, и потоа самиот ќе и признае на Dzin дека ја изневерил и оваа многу јасно ќе сака да прекинат. Но на крај ќе си се смират, така да и H и Babi иако на различни одвоени патишта ќе си ја најдат среќата,секој за себе. Таа ќе се мажи, а тој ќе започне врска со друга прекрасна девојка која ја сака. Многу реален филм.
Spoiler Според мене испадна дека Баби и не го сакаше толку Аче колку он неа, тој и беше неа нешто возбудвило, надвор од нејзниот совршен свет и начин да и пркоси на мајка и која секогаш сакала да ја држи под контрола. Ама не рачунаше дека Аче до толку ќе ја засака. И затоа избега. Се молам на господ Америва да не направат некоја глупа верзија со Јустин Бибибер и Селена Гомез во главните улоги. Дефинитивно ке го уништат романот.
могуче... инаку на момент и јас помислив баш тоа дека Spoiler тој беше играчка во нејзините раце, влезница во моменталниот свет на возбуда од кој секогаш се враќаш во топлата постела наместена од мама. Ама факт, мајка и е најмногу крива, ја уништи. Инаку Баби мене како личност многу ме нервира, баш според мене Катина е личност која можеш полесно да ја засакаш, некој ќе рече површна е, ама не е така, мене барем ептен ми остави впечаток.
http://www.youtube.com/watch?v=ccIVrKRF-cA многу ми е интересно видеото кога објаснува за градите на баби а и како да се чуствува виновен на тоа што и рекол во филмот
Може ли некој да ми даде линк за симнување на филмов, ама не онлајн да го гледам, за симнување.Цел Гугл го пребарав и нема бе
Spoiler Теси она имаше шанса да го врати, и тоа во моментот кога се видоа на дождот, она во кола со комшијата а она кај телефонската говорница. Инаку сега го изгледав вториот дел на италијански. Прекрасно ќе заврши, и мноооогу ми е поубав италијанскиот глумец од шпанецов.
Дали некој знае да ми каже како се вика другарот на Hache во вистинскиот живот? Pollo мислам се викаше?? Се утепав барајќи на интернет и неможам да најдам. Покрај се еве да ве почастам сите кои сте зависни од филмот со една слика мејд бај ми.
Прекрасен филм баш сега го гледав се скапав плачење но не сакам филмови со тажен крај ме нервираа Spoiler а иначе Баби испадна на крај многу глупава си ја уништи сета среќа заради мајка е , а Катина многу подобро ми изгира и многу пофер излезе на крај а глумецо што го глумеше Аче беше прекрасен преубав
Spoiler А што требаше? Да остане со него и да ја малтретира? Каква иднина ќе имаше со него? Ќе му пукне филмот и ќе се растепа одма. Мислам дека и на неа и беше доста кога и плесна шамар.
незнам но од моја гледна точка Бади многу претеруваше не му даде шанса да се смени а ако му дадеше сигурно ќе се сменеше ама ајде тоа е филм не може се да излезе по наше
Spoiler Aбе ние како публика сакаме среќен крај. Ама целиот филм беше реален и да завршеше со тоа што он ќе се променеше и ќе си живееја хепили евр афтер целиот филм ќе го изгубеше значењето што сега го има. Едноставно луѓето не се менуваат така лесно, некои и никогаш не се менуваат