Двата дела ги изгледав , за првиот рака на срце ставам ме остави без збор и го вброив веќе во моите топ филмови, додека вториот дел не ми беше нешто посебно. Аха да, и прашањето ми беше ќе има ли трет дел, знае некој нешто ?
Синоќа по инсистирање на син ми тинејџер, го изгледав филмов... Ми се допадна целосно, а посебно ова - Те сакам до небото... А, јас тебе три метри над небото!!!
И јас скоро ги гледав двата дела, во дефицит на романтични филмчиња И двата дела ми беа онака, за вториот би рекла дека ми беше можеби и поинтересен и девојката која се појавува во него ми беше посимпатична од главната актерка Баби. Како што читав и разбрав би требало да има и трет дел кој треба да излезе ова година ЕДИТ еве сега пак пребарував третиот дел како што разбрав ќе биде насловен "Por tu amor" и е најавен за 22 јуни.
I jas procitav nekade deka ke ima i 3 del, se zboruvase deka ke izleze na krajot na 2014, no se odlozilo nesto neznam ama ovaa godina sigurno ke izleze.. P.s Filmot e the bestttttt
Најдобар филм што го имам гледано. Првиот дел ми се допадна повеќе од вториот, а сега едвај чекам да излезе третиот. Кога ќе искочи третиот дел знае некој?
На овој филм плачам како луда, кога и да го гледам сами солзи ми течат, а при крајот си липам, не можам да прекинам да плачам, и на првиот и на вториот дел. И јас слушнав дека ке има трет дел и дека треба да излезе годинава, но нема ништо на интернет, барав. Па феминки ако знаете нешто за трет дел пишете, затоа што го обожавам филмов, и никогаш нема да ми здосади.
Преубав филм вчера го глеав по 100 пат Прашењето ми е да има друг филм сличен на овој Три метри над небото?
Дајте ми линк од првиот и вториот дел со превод..на српски ете нека биде, да го гледам онлајн сакам..Фала однапред