Koga se rodi brat mi koga se rodi sestra mi i koga si go dobiv kuceto toa za sega ponatamu ke ima uste I hope so
1.Кога се фатив со сегашниот дечко пред 3 години 2.Кога ја земав возачката дозвола 3. Иии кога положив матура,и тоа едвај некако
1.Кога моите ми го купија првиот велосипед со амортизери од тие поубавите 2.Кога дечко ми ме побара за жена 3.Кога го земав кутрето .
1. Кога заминав во Шпанија 2. Кога ја добив првата и последна петка по математика 3. И секогаш кога ја гледам мама како се смее
1.Кога стапнав на Камп Ноу 2.Кога отидов на одмор малу подалечку без моите (од курс) 2.Кога,беше 30 годишнина од брак на моите родители.Тие кога се среќни и јас сум.
Досега ми се 1. Кога добив внук од сестра ми. 2. Кога ме примија на факултет. 3. Кога ми се исполни ланската новогодишна желба да го запознаам тој во кого се затрескав.
1. Koga se rodi vnuka mi. 2. Koga mm me pobara za zena. 3. Najvazniot moment vo mojot zivot koga se rodi sin mi
1. Koga doznav za bremenosta ( za dvete ) 2. Koga gi rodiv dvete soncinja 3. Koga treba da se setam nekade podaleku od mojot grad
Koга конечно завршив училиште Кога почнав да ја работам работата што навистина сакав Кога моите ми купија автомобил за роденден,surpriseееее
Ако фаќањето дечко се смета за среќен момент богами јас сум имала поприлично ареќно моменти. Шала на страна се обидував да се сетам на некој онака посебно среќен момент но за жал нема. Или сум заборавила да што е среќа или пак не сум од оние кои се радуваат на секакви глупости. Единствена среќа која ме исполнува е тоа што кога ќе се разбудам секое утро велам фала ти боже што ми подари уште еден ден на земјава иако сум атеист по убедување. Но стравот дека со секој изминат ден се ближи крајот ми ја расипува таа срека.
Кога прв пат отидов во Дизниленд. Кога го посетив домот и музејот на Пикасо. Кога добивав успеси на училиште.
1. кога ја слушнав ќерка ми како плаче, прв пат после неколку месеци од раѓање 2. кога конечно се преврте самостојно од грб на стомак 3. кога ќерка ми прооде наспроти тврдењата дека никогаш нема Имам еден куп такви моменти кои другите родители ги земале здраво за готово а јас и мојот сопруг сме ги славеле како вистински празници. Во морето од тешки моменти јас одбирам да се сеќавам само на убавите а тие, сите до еден, ми ги приредило моето дете.
1. Кога на втор скрининг ми кажаа дека сѐ е во ред со бебето 2. Кога за прв пат ја гушнав поголемата ќерка - првите чекорчиња и првото "мама" на Мила 3. Кога првпат ја видов помалата ќерка - секој миг поминат со нив
Кога се роди внуками Кога го запознав него И кога @КикиМаус ми стана најдобра другачка Тие се најсрекните моменти во мојот живот