1. Другар ми 2. Даниелчето 3. @КикиМаус @Crna Dama @Dust ( се надевам кога ќе седнеме нема да променам мислење Па да дојдам да го чкртам постов )
Да не бидам оф топик ама ке бидам знаеш дека ти си првата што ја запознав од тука, и ми остануваш душа моја
малце е да одвоиме само три имам три сонциња теткини и секое нивно раѓање беше среќа за мене, и уште кога ге ме погледнат со нивните најмили очиња - среќа ми се. денот кога сестра ми дипломираше, и кога јас дипломирав.
1 . Го запознав него 2 . Тоа што ми се роди внука 3 . Се оттарасив од таа што ми глумеше најдобра другарка ( подалеку од таквите )
1. Кога започнавме врска 2. Кога положив за кола 3. Кога положив државна матура(и те како беше среќа ова за мене, само јас и еден школски од нашиов клас положивме од прва)
1. Ми се роди внука ми (ќерката од сестра ми) 2.Кога почнав да правам муабет со мајка ми после долго време за се, дека немавме време за ништо, таа на работа, а јас на фак ваму таму плус седам во Скопје 3, И едвај чекам да дојде тој ден за да се дипломирам со душа
Моментите кога се вљубував во сега веќе мм Кога се роди внуками..мојата најголема среќа 3 ќе го чувам за една специјална средба(од срце чекам)
Кога ја запознав Елена. Кога прв пат се вработив. Кога во петто одд ја запознав најдобрата прителка воедно партнерка за полуматура и сеуште сме другари
1)кога мм ме запроси 2)кога дознав дека сум бремена 3)кога се породив и првпат си го гушнав најголемото мое богатство моето бебче l:
Спојлер Засега најсреќни денови од мојот живот се следните хрнолошки подредени 1. Денот кога ја запознав љубовта на мојот живот си започнав врска со него. 2.Денот кога го положив правосудниот испит. 3. Денот кога смирив со љубовта на мојот живот. Се надевам ќе има уште други убави денови кои ќе ми бидат во топ три најубави... ако избројам на прсти уште три најпосакувани моменти имам кои сакам да ми се случат.
1. Кога ја започнав врската со либе. 2. Кога ја добив сегашнава работа 3. Ќе остане за некој уште поубав момент во иднина
1.Кога излегов од болница после цели два месеци поради лупус 2. Кога ги откачив сите лажни пријатели 3. Кога се роди моето братучедче најсакано
1. Кога бев на концерт на Енрике, 2. Кога се роди детето на вујко ми( мојата прекрасна братучетка Миа), 3. Кога ја победив анксиозноста прв пат