Дали го гледате тркалото на среќата?Јас многу сакам да го гледам и да ги погодувам сложувалките особено затоа што речиси секогаш ги знам однапред.Многу беше интересно кога тема беа студенти од разни факултети.Кој повеќе ви се допаѓа како водител Дац или Игор?Дали имате учествувано вие или некој ваш познат?
да го гледам квизот тркало на среќата кога ќе имам време и јас секогаш ги погодувам сложувалките од прва искрено повеќе ми се допаѓа игор како водител бидејќи дац секогаш беше излитена копија на ускусните водители сепак тој не е водител по професија.
Игор е стварно забавен за гледање, нешто што не можам да го кажам за Натали. Некако премногу антипатична ми е. Инаку квизот е интересен , поинаков од она што досега сме навикнати да го гледаме (Ќари пари,Брзи пари,Кешоловец ) Ама, сепак ништо посебно интересно како и се друго што даваат по нашиве телевизии.
Ептен ми е интересен, особено Игор- закон водител. Дац ми беше некако одбивен, незнам одвај го поднесував. А пак Натали и таа ми е антипатична, но ајде се трпи
OK е квизот за гледање а инаку е тешка превара. Мои познаник учествуваше во квиот пред околу 2 месеци а парите кој ги заработи му рекле дека ќе му ги префрлат на трансакциска сметка после 7-8 месеци додека пак наградите кои ги освои во собата на А1 му рекле дека ги немаат на располагање. Така да само тепање време е е очигледно.
Квизот не ми е којзнае колку интересен, ама го погледнувам помалку заради Игор, тој ми е интересен Закон е човекот, каков талент има..
Баш сега го гледам, додека седам пред компјутер. Боже, боже колку глупави луѓе има, и очигледно да е , пак нема да го погодат ти му викаш самогласка , он ти кажува Џ!!!! а Игор си е супер, само тој ми е интересен за гледање.
Тркало на среќата [А1] Јас ќе учествувам во Тркало на среќата.... ама не знам како да се спремам за погодување на тие сложувалките. Дали може некој да ми помогне? Да ми каже некоја игра ваква, ама на македонски јазик да е за да пробам малце или да ми каже некој што бил дали читал нешто дали се спремал некако или онака отишол?? Ве молам пишете ми колку побрзо толку подобро, затоа што за неколку дена треба да одам на снимање..... Плсссссс.....
Тркало на среќата [А1] Го имам гледано,сега поретко зошто не гледам многу тв.Подобар е Игор и покрај тоа што малце повеќе вика кога зборува но во глобала е супер,добро води.И добар е квизот,да се изнасмееш какви глупаци имаме во нашава мила државичка и тоа на функции доктори,јавни фаци,во администрација..па па па...
Тркало на среќата [А1] И јас имам познаничка која учествуваше пред 6 месеци и досега ништо од парите. BTW неколку пати се пријавувам телефонски и никако да ме повикаат. Веќе не вртам. Ниту па гледам.
Тркало на среќата [А1] Баш е интересна емисијата, а како видител повеќе ми се допаѓа Игор задаи тоа што е позабавен и кажува некои интересни работи,исто така сакам да ги погодувам сложувалките
Тркало на среќата [А1] Најглупавото шоу Игор го направи да биде нешто феноменално.. Секоја чест ! :up:
Тркало на среќата [А1] Не ја гледам. Порано ја гледав, но веќе не. Ем немам време, ем се разочарувам од однесувањето на Игор. Не очекував дека толку ќе прави идиот од себе. Човек со толку таленти во емисијава е крш. За натпреварувачите освен што би кажала дека се многу глупи друго нема. Има некои кои имаат многу среќа и знаење, ама има некои кои немаат никакво знаење.
Тркало на среќата [А1] од тркалото на среќата поминаа 8-9 месеци и сеуште ги немам земано парите-срам да им е,за 9000 денари не ги молам,знае ли некој каде им е студиото на А1 па да одам да се избламирам и да прашам кога ќе ми ги дадат. а во квизот кога учествував беше стварно супер и интересно ама од дома многу повеќе ги погодував сложувалките за разлика од таму...
Тркало на среќата [А1] Ја гледам кога ми е досадно и искрено Игор ја разубави емисијата! Додека беше Дац ми беше некако монотона за гледање. Натали ми е некако антипатична, многу се лигави. И интересно ми е да ги погаѓам сложувалките, но велат од таму не е како од дома. А сега со ова по градови направија уште поинтересно и со игрорците и гостите! Се на се мислам дека е најдобра емисија во Македонија.