Тркало на среќата [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ceca-1, 9 август 2010.

1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Дали го гледате тркалото на среќата?Јас многу сакам да го гледам и да ги погодувам сложувалките особено затоа што речиси секогаш ги знам однапред.Многу беше интересно кога тема беа студенти од разни факултети.Кој повеќе ви се допаѓа како водител Дац или Игор?Дали имате учествувано вие или некој ваш познат?

2. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    236
    да го гледам квизот тркало на среќата кога ќе имам време и јас секогаш ги погодувам сложувалките од прва :)
    искрено повеќе ми се допаѓа игор како водител бидејќи дац секогаш беше излитена копија на ускусните водители сепак тој не е водител по професија.

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Игор е стварно забавен за гледање, нешто што не можам да го кажам за Натали. Некако премногу антипатична ми е. Инаку квизот е интересен , поинаков од она што досега сме навикнати да го гледаме (Ќари пари,Брзи пари,Кешоловец :puke: ) Ама, сепак ништо посебно интересно како и се друго што даваат по нашиве телевизии.

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.526
    Допаѓања:
    37.787
    Интересен ми е квизов, ама многу ретко го гледам.

5. kikeee

kikeee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    Ептен ми е интересен, особено Игор- закон водител. Дац ми беше некако одбивен, незнам одвај го поднесував. А пак Натали и таа ми е антипатична, но ајде се трпи :)

6. lavce

lavce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    36
    OK е квизот за гледање а инаку е тешка превара. Мои познаник учествуваше во квиот пред околу 2 месеци а парите кој ги заработи му рекле дека ќе му ги префрлат на трансакциска сметка после 7-8 месеци додека пак наградите кои ги освои во собата на А1 му рекле дека ги немаат на располагање. Така да само тепање време е е очигледно. :@

7. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Аииииии од сега више не ги гледам....

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Квизот не ми е којзнае колку интересен, ама го погледнувам помалку заради Игор, тој ми е интересен :) Закон е човекот, каков талент има.. :clap:

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Баш сега го гледам, додека седам пред компјутер.
    Боже, боже колку глупави луѓе има, и очигледно да е , пак нема да го погодат |(
    ти му викаш самогласка , он ти кажува Џ!!!! :!:
    а Игор си е супер, само тој ми е интересен за гледање.

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Само тој вреди во тој квиз ;)

11. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    31
    Тркало на среќата [А1]

Јас ќе учествувам во Тркало на среќата.... ама не знам како да се спремам за погодување на тие сложувалките. Дали може некој да ми помогне? Да ми каже некоја игра ваква, ама на македонски јазик да е за да пробам малце или да ми каже некој што бил дали читал нешто дали се спремал некако или онака отишол?? Ве молам пишете ми колку побрзо толку подобро, затоа што за неколку дена треба да одам на снимање..... Плсссссс.....

12. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Тркало на среќата [А1]

Го имам гледано,сега поретко зошто не гледам многу тв.Подобар е Игор и покрај тоа што малце повеќе вика кога зборува но во глобала е супер,добро води.И добар е квизот,да се изнасмееш какви глупаци имаме во нашава мила државичка и тоа на функции доктори,јавни фаци,во администрација..па па па... :)

13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Тркало на среќата [А1]

:o

хахахахаха ох лелеее! :D :D :D

Инаку, го гледам квизов само кога ми е досадно :lol:

14. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Тркало на среќата [А1]

И јас имам познаничка која учествуваше пред 6 месеци и досега ништо од парите. |(
    BTW неколку пати се пријавувам телефонски и никако да ме повикаат. Веќе не вртам. Ниту па гледам.

15. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    Тркало на среќата [А1]

Баш е интересна емисијата, а како видител повеќе ми се допаѓа Игор задаи тоа што е позабавен и кажува некои интересни работи,исто така сакам да ги погодувам сложувалките :D

16. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Тркало на среќата [А1]

Најглупавото шоу Игор го направи да биде нешто феноменално.. Секоја чест ! :up: :f:

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.522
    Допаѓања:
    92.138
    Тркало на среќата [А1]

Не ја гледам. Порано ја гледав, но веќе не. Ем немам време, ем се разочарувам од однесувањето на Игор. Не очекував дека толку ќе прави идиот од себе. Човек со толку таленти во емисијава е крш. За натпреварувачите освен што би кажала дека се многу глупи друго нема. Има некои кои имаат многу среќа и знаење, ама има некои кои немаат никакво знаење.

18. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Тркало на среќата [А1]

од тркалото на среќата поминаа 8-9 месеци и сеуште ги немам земано парите-срам да им е,за 9000 денари не ги молам,знае ли некој каде им е студиото на А1 па да одам да се избламирам и да прашам кога ќе ми ги дадат. :emo: а во квизот кога учествував беше стварно супер и интересно ама од дома многу повеќе ги погодував сложувалките за разлика од таму...

19. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Тркало на среќата [А1]

20. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Тркало на среќата [А1]

Ја гледам кога ми е досадно и искрено Игор ја разубави емисијата! Додека беше Дац ми беше некако монотона за гледање. Натали ми е некако антипатична, многу се лигави. И интересно ми е да ги погаѓам сложувалките, но велат од таму не е како од дома. А сега со ова по градови направија уште поинтересно и со игрорците и гостите! Се на се мислам дека е најдобра емисија во Македонија.