После 45 клексани, димерите стојат во место. И тоа е добро. Да бев уште некоја недела плус, ќе ми ги укинеа мислам дека. Ќе видам сега уште колку ќе ми даде др да продолжам. Пешачење гледам колку можам да пешачам. Вчера кој маратон го имав, надокнадив за сите предходни денови. Вечер ако успеам, ќе се пуштам по патека , ем ми е полесно после тоа, као поуморна да заспијам
Супер чим стојат, не се качуваат. Иначе од вода да се намалуваат супер ќе беше. Јас после царскиот испив 4 литри вода за да помине побрзо анестезијата, а димерите 9800 ми беа
Мене за мутиран ПАИ ми рекоја ќе мора клексан, еве веќе 24 недела наутро аспирин навечер клексан 0.4, аспирин до 30та недела, клексан до крај.. Со лесно
Да да. Ми се направи тромб на раката од канилата. Примав 30 клексани и сега веќе се ок. Ќе си пијам метил фолат засекогаш
При проверка на крв докторката кога ги виде резултатите ми кажа дека имам Многу густа крв. Кога ја прашав дали е нешто страшно ми рече Не. Сеуште не планирам бременост но искрено малку се исплашив, затоа што имам читано за многу жени со таа дијагноза.Па сакам да прашам дали тоа Многу густа крв може да се поврзе со Тромбофилија? Извинете на долгиот пост, ама ме копка цел ден па да си прашам.