Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. HeLenna

HeLenna Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    1.438
    Абе мериоферт и клексан немаат допирна точка.

2. Laura7

Laura7 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2023
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    1.308
    Јас купив од Сара фешн, околу 700 денари беше. Највеќе го земав за сега дека не можам обичен градник да носам ме стегаат. Овој е убав, не стега, а ги држи градите, плус е баш како за доење се вади горниот дел на штипче, па ќе послужи здравје и за кога ќе дојде време за тоа.

На Abc baby му/ѝ се допаѓа ова.
  3. plava.90

plava.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    555
    И мојсва шема иста е .
    Се будам секоја ноќ околу 2.30-3.
    Не спијам или спијам како во полу сон до 5.
    Па после од 05 ако предремам со вртење лево десно до 8 или 8.30.

На Tea SK му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elliana

Elliana Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2024
    Пораки:
    885
    Допаѓања:
    1.253
    Исто, исто, се будам околу 3, па во 5 пак, се вртам не ми е згодно не можам да заспијам, па во 9 пак….:drunk:

На plava.90 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Najdobro so edna stipka kesi go stipnes mevceto i keti go drzi i taka kesi se bocnes.Taka sum gledala videa sami se bockale vo raka

На BellaBibi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Pa iskreno stimulaciite nebolat tolku i nepecat kako sto znae nekad kleksanot da bide tapa iglata i ako ima edna kapka koga kego otvoris i dase bocnes pece do srce.I bockas so sila dodeka probie iglata a raka mene posebno mnogu poveke me boli,stomak mozam samo edna strana da bocnam,drugata strana nejze za ziva glava da vleze igla.Bockam nekolku pati i ne i ne.Koga ke odam kaj Jani na kontrola kego prasam zosto e toa taka.Barem dodeka sum pomala sega da vrtam strani u stomak posle do 9 mesdc raceve modri kemi se napraat celi dvapati dnevno se bockam

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. _budaletinka*

_budaletinka* Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    1.380
    Фала ви девојки ќе пробам со чија, овесни снегулки, маслиново .. пробав овие 3дена друго се .. зелени сливи, модри сливи, компот сливи, мрсна храна, кафе, суви сливи .. а и меѓувреме и киселини ме утепаа па ајвар и такви слични работи ако пробам ќе истурам желудник .. па ќе пишам со што успеало :hug:

На nikja и Elliana им се допаѓа ова.
  8. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Jas isto i eden pekmez pravev so urmi i suvi slivi.Ako sakas keti pratam recept mnogu lesno se pravi a dosta pomaga

9. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.354
    Допаѓања:
    22.925
    Викаш ако има капка од тоа пече? Ги приметив двете дека кога ме боцкаа имаше капка веќе пуштено.

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Joraa

Joraa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2021
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    1.015
    Mamicki moi najubavi se nadeva da ve pridruza sto pobrzo so vtoroto haha… deneska mi e 13 den od ciklus zemav clomiden i deneska na pregled ovulacijata mi bese na desna strana i imav golikul od 19 mm… e sega probuvame za masko demek da sledime ovulacija ( prvoto mi e zensko najubava :D) pa sega so gospod napred prvo zdravo i zivo pa posle se nedeva na eden batko za lepoticata moja… e sega doktorot mo vikat voobicaeno koga ovulacijata e na desna strana toa imat povise shansi za masko i odnosi sto poblisku do ovulacija… jas od koga dobiv sum nemala odnosi toj mi rece od vecerva da se fatime za rabota haha..: nekoja so slicno iskustvo pa i nekoe sovet sto da pra da pomogna od vecer hahah

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    I jas neznaev nekogas od sto me pece tolku,i svativ deka koga kego otvoris kleksanot i nekogas ima kapka na vrvot i se bocnam odma so kapkata dodeka probie pece do srce.I naredno da istresov kapkata i so suva igla bockam neme pece.I taka svativ deka e od toa.

12. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.354
    Допаѓања:
    22.925
    Баш ќе запазам на ова. Ептен ептен ме печеше.

13. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    2.736
    Vidi i ke napravis razlika

14. prinstongirl2

prinstongirl2 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    1.742
    Да испадна дека е тој парво.. се проширил низ градинката, школата... не сум знаеле нити слушнала .. сд исфрла повеќе и на рачина и меше..сега се молам бебе само да е океу

15. _budaletinka*

_budaletinka* Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    1.380
    Урми знам дека несмее да се јаде повеќе од една во крајни месеци нарочито 8ми .. урми ананас малини лист викаат на крај од 37недела .. па незнам веќе ќе пробам со ова што пишаа некој работи што не ги пробав па ќе видиме ..

16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.741
    Допаѓања:
    77.054
    Кај сум испаничена за како кучево наше ќе го прифати бебе, сеа нешто језиво прочитав и уште толку сум испаничена. Кучево сите што не знае, не сака многу. Золва ми, маж и, сестра ми, комшииве, тие што го знаат од мало си ги сака и не ги лае.. нит се пушта. Додека на непознати лошо реагира ако влезат кај нас во двор (го затвараме во бокс кога некој доаѓа). Врата од двор ако отворам да излезам со кола, луѓе ако поминуваат на улица па не ги лае и не се осмелил да излезе. Едино што не сака е непознати кај нас во двор (на неговата територија). 6г е стар, боксер. И овие мисли ми се 2м веќе во глава.. како со бебе. Ме осеќа ли дека сум трудна? Он е во двор, ама и во двор си седиме често.. Ваљда по мирис, полека ќе го запознае и ќе го засака и бебево како и нас? Како сте постапувале вие што имате кучиња? @Eli23 или незнам кого прочитав за бебе и куче.. барав пред некој ден за да се советувам, ама ај реков се со време. Ама после ова статијата језива... у паника:worried:

17. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.354
    Допаѓања:
    22.925
    Ќе биде. Не е страшен и поминува сам по себе.

18. Abc baby

Abc baby Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    587
    Za virus nekoj zborite?

19. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.773
    Допаѓања:
    12.631
    Мојата овулација беше на десна страна и девојче носам, нема тоа никаква врска. Или машки сперматозоид ќе оплоди или женски. Што и да е да е живо и здраво па и побрзо да се израдуваш на две цртки.

На dead.flower23, Joraa и WhiteCat33 им се допаѓа ова.
  20. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.354
    Допаѓања:
    22.925
    Три ги имам во двор. Лаат ама само лаат на непознати, ништо повеќе од тоа. До сега фала Богу не се пуштиле на никој. Они и повеќе бегаат од луѓе, освен ако не им дава некој храна :rofl:
    Нека биде до тебе , нека лежи до стомакот ако сака да лежи. Јас би и некој партал што не ти треба по дома, да го испереш со прашокот со кој ќе переш бебешките и да му дадеш да душка и во куќарка негова. Кога ќе дојдете од болница, прво ти пристапи му, погали го, па нека душне транспортерот, ќе пратиш реакција. Паралелно ќе пратиш како реагира на се. Па дај му да душне бебе на кратко. Мислам дека осеќат и тоа повеќе од што мислиме.

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.