Да, ама мене гинекологот шо ќе ме порага ако ми ги преќине нема да ми препиши нови и нема да можам да ги земам. Па со господ напред ќе терам без нив. Како и да е само живи и здрави да ни дојдат на свет
Да ве прашам. Третирате модрициве од клексаниве некако? Баш големи модрици ми се направија , што ме боцнаа на дежурно. Незнам понатака дали ќе излагаат, ама ептен се гадни.
Како не ја казнија мојава од декември до сега и тоа ми дава со дијагноза за трудница Z34 .. знаат дека неможе гинеколог да даде упат затоа мора они кој да даде цццц... некој матични значи немам коментари
Кога ме боцкаше мм имав огромни и ужасни модрици, од кога почнав сама, ниту една модрица немам. Спасот е само сама
Мм ме боцна боље од сестрите. Му беше страв до денеска да ме боцка, јас се боцкав ама имам мали црвени кругови. Што да им направам да ги нема незнам..
Мм ми го држеше мевцето, ама пак некако ми беше незгодно. Еве следна недела ќе биде еден ден втора и ќе морам сама да се боцнам. Може тој ден во нога да боцнам.
Zdravo dali nekoja sto sledela ,,shettles method’’ imala uspeh za pol na bebe? Primer vikat za masko trebalo odnosi na den na ovulacija i 2 den dva posle toa… a za zensko nejolku dena pred ovulacija? Nekoja studia e ova od odamna
Извештајот ти служи за рефундација. Не, дека ти спомна ако не ми препише, не можам да земам, барем тука во Скопје си ги купуваш без никој ништо да ти побара. Нема врска, баш пиши до кога ќе ти кажат да примаш. Која недела си?
Jas navecer go pijam magneziumot.Nasabajle prvo stanuvanjeod krevet edvaj stanuvam na nozeve kolku grcevi imam.I jas togas prasav mi rekoa dovolno e 400mg
Со првото кога бев бремена и некаде до средина бременост ме боцкаше една блиска, ама почнав да се нервирам или ќе ми закасни и плус што на неа и ставав обврска и пишував тогаш тука на форумот како сама да се боцкам во рака. Една членка ми објасни да ја ставам раката на касата од вратата и да си помогнам да можам да се боцнам сама Така и направив и после до крај сама си се боцкав. Еве и сега исто сама и не го штипнувам местото, само гледам колку може повеќе поткожно да ја ставам. Така ми имаше и објаснето Др Владимир од Њу Борн, колку може повеќе поткожно и вели мора да боли многу да пече
Наназад неколку страни се објаснуваше од што зависи полот на бебето. И не ,нема врска кој ден на овулација .