Nese sekiraj i opustise,i necitaj mnogi internet sekoj moze dasi pise na internet sto saka.Imav drugarka cela bremenost ja pomina bez nieden nikakov simptom.Uzivkaj si i gali mese
Јас ептен слабо вчера и денес, денес малце сабајле и тоа беше. А претходно буквално по цели денови...
Утрогестанот го пијам, а за кандида само Мико пенотран, има многу појака концентрација, Канестен е 200 мислам, Мико пенотран 1250, плус лесно се раствора за разлика од Канестен. Микорил не ги знам воопшто.
Јас едвај одржавам вагинална флора и тоа ми е проблем, нон стоп се мијам и се губи, а откако испив Панцеф во 21 недела мислам и цревата ми ги исуши и едвај се оправив со вагинален пробиотик, со BioGaia и Баланс јогурт цело време
Не , никакви немам до 8ми месец имав грчеви, болки а откако влегов во 9ти ко да немам ништо цц синоќа имав мал грч на стомакот и толку
Иста сум и јас.. да почекаме наредна недела може ќе се јави нешто Незнам више што повеќе, пешачам колку можам и по скали и се, ама сега по жештиниве не ми се искача од дома
Јас на почеток имав огромни кругови особено на десна рака дека и како внатре топки да ми се имаа направено па почнав да ги ладам местото и нз дали од тоа или мм веќе научи поубаво од да ми става незнам ама сега имам само точки по раце инаку плачев и од болка. А каде ги чувате во фрижидер?
Здраво, јас пак со прашање. Во 22 недела докторката ми кажа дека бебето е свртено со главата на доле, но дека е многу рано за тоа. Од памет ме изваде искрено Дали сте имале слично искуство?