Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Jas prvite meseci so pavloderm i AD kapki pa pred 2meseci go zemav masloto od eucerin i nemam mnogu strii samo na stomakot nekolku i toa tie gi dobiv denovive koga vlegov vo 9ti pred toa nemav :( zadovolna sum od eucerin no ne zavisi mnogu mnogu od mackanjeto mislam deka do elasticnosta na kozata si e:)

На mdenkov, monik55, m.i.g и 2 други им се допаѓа ова.
  2. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Jas koristev 3 vo 1 maslo od kantarion, neven i ajducka treva. Domasno podgotveni t.e maslinovo maslo plus bilkite 40 dena na sonceva svetlina izlozeni. Edna edinstvena crtka nemav, kozata si ostana ista. Nieden beleg nemam.

На mdenkov, slobodka и okcenzi им се допаѓа ова.
  3. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Како си срцка ти како притисокот,подобро либти е те мислев да знаеш,јас само што завршив со работа...главата ми пука ...отечени нозе и раце..ај утре имам слободен ден еден ама барем утре ќе одмарам цееел ден до вечерта има да лежам и да се дружам со вас...денес сите мајки што беа ме гледат жално :( и ми викаат ајде бе до кога...викам до септември крајот...и така сега не си одам дома ќе прошетам да си ја излувтирам главата....ве сакам мешиња се читамее :*

На Pcelka94, monik55, m.i.g и 3 други им се допаѓа ова.
  4. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Oh zlatna duso te citam non stop i kamo srekja da mozev da ti pomognam :( trpenie samo i ne se sekiraj, nas trudnicite ne cuva Gospod, se ke si dojde na svoe, pokasno ili porano nema ni gazdite tvoi taka da gi ostavi, da znaes ;)
    I jas deneska cel den sum na misla, ispituvav skrien sekjer i mi se zgolemeni vrednostite pa ginekologot mi rece strogo na dieta :( :( samo mislam da ne mu bide nisto na bebenceto inaku odma pocnav da isfrluvam se sto treba od ishranata :(

На <3 pleza4e <3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Fala I jas si se tesam deka se ke e Dobro na site da ni e

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MargaritaD^2

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Zosto ispituvase skrien seker ?
    Jas sum utre za ispituvanje. kako go proveruvaat ? Jas imam otpoke plodova voda? Si velam kamo da e toa samo da e se vo red so bebenceto.

7. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ќе ти дојдам на море наредното лето :D на гости со бебушот ;) инаку јас уште не сум испитувала скриен шеќер,а онака ми е 4,7 што е супер нормално е од 4,4-6,6 ...ќе видам ма 4-5август сум на редовна контрола и обавезно испитување крв,мокрача,ехо ,мерење притисок и килажа за килажа ми е ... :( знаеш да не се нервираш многу за тоа и не се стегај ако ти сака блачко душата апни си малку...не чини да не каснеш па ич...и знај Како Господ никој не е :) се најдобро :*

На kallias и <3 pleza4e <3 им се допаѓа ова.
  8. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    За жал за мене тоа не важи, јас си одам на работа :(

9. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Добра ви ноќ мешенца :*
    Мене денес горештинава посебно ме утепа :sweat: едно три ноќи воопшто скоро не можам да заспијам до 3-4 едно од горештини ,друго од одвратни филмови во глава и трето на крај кошмари капак на све :sweat: па таман ќе заспијам и ете оп дошло 9:30 синко се буди :) и ни почнува жешкиот напорен ден до душа он е премногу мирен :D срцка е све ми помага се метнал на татко му :D

На <3 pleza4e <3 и mama89 им се допаѓа ова.
  10. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Исто :( што работиш ти мила?

11. MargaritaD^2

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Onaka od cisto ljubopitstvo prege I taka bev najadena so ljubejnca slivi praskikrusi ama se so I made od ovosje po doma pa I Edna banana so eurokrem po 2 sati piev kafe I pola casa pivce me fati fores imam aparatce za seker I rekov vaka natreskana so blago ke meram sama kolku mi e izmeriv I bese 7 bez dieti bez preporakite za 8 casa nisto da ne jadis posleden obrok da ne e blago itn mi kaza 7 so znaci po moe ne e toa Ana aj utre ke vidime
    mama 89 koga te citam tebe mi idi pato pod noze da go fatam I ta gazdaricata na luster vo igrotekata da ja obesam pa na decata da I'm dam stapoj I da mavaat po nea ko na spanskite filmoj onie so bomboni so gi polnat vesterka

На mama89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.969
    Допаѓања:
    143.511
    Lele jas pak so cesanjeto..denes ne staviv utrogestan a eve sea pred 10 min.pocna da me cesa pak...ova verojatno e kandida,i sega neznam so da pravam...kako vaka se pogoduva noke da se sluci.:(:(:(

13. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Јас и откако престанав да ги користам една недела ме чешаше , па кога прашам матичниот ми кажа дека ми се појавила алергиска реакција на утрогестанот и дека се додека се очисти каналот од утрогестанот ќе сум се подзачешувала па ми даде друга крема некоја да ставам за да не се чешам и не ја купив оти некако многу многу не сум за користење се и сешто редовно се мијам со скоро ладна вода да ми го лади местото или камилица чај без шеќер исто ми завршува работа да се замивам зашто многу смирува изиритирано место .

14. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Хахаха на сета мака ме насмеа :D тоа се вика Пињата и имаме и ние таков стап и пињати со разни ликови...но со вештерка сме немале таман ќе биде она дебела една ...:D

На monik55 и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.969
    Допаѓања:
    143.511
    E moze i toa da e kaj mene,sega nemam kamilica ,ke bide i ovaa dolga nok bez spienje:(:(

На Pcelka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    Мила јас работам во бутик, и јас како тебе по цел ден на нога, трчај ваму таму, угодувај на муштерии, клекни извади нешто, поткачи се на столче дофати нешто и така по цел ден. :(

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Не ја спомнуј кандидата едвај се откачив од неа...ставав една недела гинодактарин вагиналети и пиев многу јогурт и без гаќи одев :) озбилно треба да е слободно да дише :) сега немам но само за излегување носам гаќи дома фустан без гаќи нон стоп особено пред спиење пробај ;)

На mdenkov, flower30 и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  18. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Пробај со ладничка вода да се измиеш само без никакви шампончиња или слично само со водичка и советот од @mama89 без гаќички и спавачка или долго маиче и право в кревет :) ќе ти олесни да заспиеш и одмориш малку :*

На flower30 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ќе издржиме ние јаки сме ;) за бебчињата мора :*

На m.i.g и Angel.Heart им се допаѓа ова.
  20. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Мешиња и мене сон неме фаќа,сабајле сум на контрола и триста филмови ми се вртат а и мајками ме сонувала како сум родила близначиња а јас едно носам и едното било инвалид другото право здраво и сега јас сеси мислам во главчето.