и мене ми е во недела термин , и во петок сум пак на преглед а од понеделник е тука мојата докторка освен ако не ме фатат порано болки ...
Ај да сменам тема, дали постои по маркетиве сладолед без шеќер или бар со стевиа? Знам со стевиа имаше од тие на топки ама не сакам таков, пакуван ако има.
Proveri majka da ne imas prosireni veni, isto me peckase kako sto kazuvas brisevi urinokultura se vo red ama imav mn prosireni veni. Sekoe sabajle koga stanuvav so placenje takvo peckanje sto imav.
Да да пишува на нив, само да знаеш не се нешто вкусни. Мене барем не ми се убави, ама може ќе ти се свиѓаат.
Женски има ли некоја од Вас искуство со амнио во трето тромесечие? Инфо од Ваше искуство, другарки и слично? Поради нухален едем виден на втор скрининг сеуште сум во прашалници дали да се изложам на амнио... Консултирани повеќе доктори сите со различни мислења... Секое инфо ми е добредојдено
Кога го осетивте бебето да се спушти у канал нели се олеснувало дишењето кога се спушта пред пораѓај. Еве ја сум 38+2 уште е високо ме клоца у ребра..