Majka pa se javi dobro e,te mislev te nema da pises.Pa neka e ziva i zdrava kuklickata i cel zivot date raduva.Ti posakuvam pobrzo oporavuvanje i cuvaj se
Вака е ок, негативно ти е на сѐ скоро, малку леукоцити имаш, што не мора да значи бактерија. Уринокултура ќе ти покаже точно.
Знам дека ме очекувавте. Но стварно немав сила, не знам што ми бидна. Вчера со болки со се бев посвежа и повеќе сила, а после пораѓај капсав. Добро јас сум малку и слабокрвна. Ама не се давам убавите моменти допрва доаѓаат.
Мешковци дали уште рано во бременоста сте забележале доле повеќе воден секрет и дали е нормална во рана бременост? Ако не ставам секојдневна треба 10 пара веш да менувам дневно
Даа сите имаме, ќе го имаш цела бременост. Тоа се смеев погоре дека само што ќе облечам нови утоп пак, ми снемува гаќи и почнав со фен да ги сушам, за да не ставам секојдневни
Некој баг е изгледа зашто ме цитираш мене, а не сум јас. Ми дава дека си ме цитирала а не е мое мислење.
Да, не е интензивно некад се јавува ама прв пат ми е и малку се исплашив. Пиев б6 се смири. Изгледа нагло се шири дека некако ко и стомаков да го осеќам како расте.
25 недела сум, оваа недела и малку повисоко почнав да ја осеќам ама најчесто е скроз долу. Утре сум на контрола па баш ќе прашам. Ти која недела си ?
Јас имав во 20 недела умирав од болка особено навечер кога ќе легнев и кога ќе се вртев. Умирав од страв да не се грлото нешто иии бактерија незнаев ни јас што. Болка имав и бев на две мислења ама се беше во ред така да не се плаши сигурно е нормално а и ми рекоа дека бебето било завртено и затоа ме рита долу па имам болка..