Девојчиња, сега сум 34+, сте имале ли менструални болки овој период? Ги имав сабајле некаде од прилика саат време траеа, а вечерва два пати ми се појавија кратко, еднаш пред саат време и еве сега пак, по некоја минутка траеа и се смирија.
Јас 19та и некој ден, за второво тешко ми одат прерачунките Абе скрос како во вагина да ми буричка. Ќерка ми така ми правеше ама бев 30 30 и некоја недела,поголема беше.. Ова ептен ептен долу..
Jas da imav, ne mi bea na pravilni intervali pa ke legnev ke odmorev mi pominuvaa. Gi imav 8 i 9 mesec.
И јас тоа требаше да го прашам, ама од многу возбуда сама си се поканив и си се сместив во темава Со лесно и добредојде идна мами
Zdravoo sakam da spodelam loso iskustvo od kaj Korunovski Mvr , na telefon koga zakazuvaa pregled kazuvaat edna cena a tamu sosema druga naplakjat … Isto taka i slikite elektronska forma nejkat da gi pratat ni na broj ni na email seuste cekam.. Sestrata premnogu drska a doktorot bese fin za nego nemam los zbor .. Kade moze za slikite da gi pobaram?
So ogled na toa sto pisav poraka kade sto trebase da mi gi pustat i sum na seen i nema odgovor … Plativ 2000ki za 5 minuti pregled … Stramota ….
Некоја со слично искуство? Не сфаќам што значи сето ова. Едниот резултат е крај на мај, другиот е после 2 недели т.е. од петокот земена крв. А 29та недела ми ставија профилакса.