Ili pij si kakao, vikaat vo kakaoto imalo mg, drugarka mi povrakja od mg nemoze da go podnesuva pa pie kakao sekoj den.
Ако имаш многу грчеви прашај си дали можеш диазепам од 2 мг или 5 мг. Јас кога ја прашав мојата за дупла доза магнезиум и дали можам кога имам затегање и грчеви дали смеам диазепам, ми рече магнезиум ништо посебно нема да ти помогне, а диазепамот повеќе ефект има. Секако ова во посебни случаеви не секој ден.
Не се грчеви, бодежи и сечења се, повеќе бодежи. Еве сечења веќе немам само бодежи се. Ќе пијам и магнезиум имам на натурал велт од 250 ќе пијам два пати дневно.
А тоа е без кофеин ? Имаш слика да пратиш? Леле јас кој љубител сум на кафе, се откажав скроз од него, многу ми фали. Секоја чест што на оние што си пијат пи неколку на раат.
Бодежи и јас еве денес осеќам, доле многу кај вагината и позади кај задникот, кај опашката. Кој знае што се. И јас земав магнезиум сега, вечер пак. Дали дека денес по дома се рашетав со обврски, стани седни не знам. Ти активна си?
Да исто така ми се бодежите ама јас сум 17та ти знам повеќе си од мене. Па не е дека седам ама и не е нешто дека сум преактивна, денес ништо посебно не правам дома си лежам цел ден, само доручек што правев сабајле, друго ништо. Чекам резултати од брисеви и уринокултура, се надевам ќе се оке, ако и тоа е оке нешто е мускулно или маткава натиска некои нерви, не знам што може да е друго.
Жени трудна сум 16 недела, и се разболев. Колку е штетно за бебето? Што можам да пиам за да можам некако да функционирам. смеам ли и од оваа?
Е фала ти многу, баш ќе ги побарам гледам на нет ми дава некои слични. Ќе побараме во аптека ќе конзумирам и тоа, за кремата ќе прашам на контрола што ќе ми кажат. Дај Боже да ми помогне, ептен е непријатно.
Само парацетамол од лекови. Или ако имаш некоја бактерија или инфекција, доктор ќе ти даде што треба.
За грчеви во стомак ја даваат и за скратен цервикс. По препорака од докторот само, не земај на своја рака. Иако ништо страшно нема во составот, магнезиум, б6 и алфа - липоична киселина, но сепак и за витамини треба да се консултираш прво.
Мислам никакви прашоци не смееш, само парацетамол. Пиј вит ц многу, течности, супи, инхалации и ќе ти олесни.
Моја препорака ништо од Фармавитал, нивна фирма е регистрирана во Германија без никакво инфо нит вработени, ништо. И нон стоп ги форсираат, кој знае кај се праат. Јас пијам Прегназон комплит, 1100 се 60 таблети и исплатливо е.